Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Sve o tvrtki AMAGRAM

Novosti o brendovima, proizvodima i promocijama tvrtke Amway, ali i ključne poslovne informacije donose vam se putem dvaju komunikacijskih kanala.

Pobrinite se da bilten myAmway primate svakog mjeseca i pročitajte naše najnovije članke i teme na internetskoj stranici AMAGRAM Online: ostanite informirani te tako podržite svoj Amway posao.

Bilten myAmway

Provjerite dospjelu e-poštu svakog 20. dana u mjesecu da biste pronašli svoj novi bilten myAmway: svi ANP-i s valjanom i jedinstvenom adresom e-pošte primit će obavijest čim se najnoviji relevantni, zanimljivi članci pojave na stranici AMAGRAM ONLINE, ali i kada se pojave ostale teme koje bi vas mogle zanimati na stranici Amway online ili društvenim mrežama tvrtke Amway.

Zapamtite, možete prilagoditi svoje preferencije: odaberite određene glavne kategorije tako da dobivate samo sadržaj koji vam je relevantan.

Pretplatite se u tri jednostavna koraka na usluzi Amway Online da biste primili sljedeću poštu koja sadržava najnoviji bilten myAmway:

 1. Prijavite se, postavite miš iznad izbornika „My office” (moj ured) i pod „My account” (moj račun) odaberite „Personal and contact details” (podaci za kontakt i osobni podaci).

 2. Dodajte željenu jedinstvenu adresu e-pošte.

 3. Odaberite svoje preferencije za postavke marketinške komunikacije. Možete odabrati Ljepotu, Vitalnost, Dom i Poslovne informacije klikom na „I want to change this” (želim ovo promijeniti). Prema zadanim postavkama odabrane su sve četiri kategorije.

Redovita distribucija biltena myAmway samo je jedan od načina za pristup stranici AMAGRAM Online putem vašeg prijenosnog računala, pametnog telefona ili tableta. Uz to, poveznice su dostupne na stranici Amway Online nakon prijave, a zasebni članci objavljuju se putem stranice Amway Europe na Facebooku ili vam je možda draža zabilješka za internetsku stranicu AMAGRAM Online!

Internetska stranica AMAGRAM Online

Iskoristite sadržaj stranice AMAGRAM kao inspirativni vodič za izbor iz širokog asortimana brendova i visokokvalitetnih proizvoda tvrtke Amway. Saznajte sve o jedinstvenoj prodajnoj ponudi, promocijama i ponudama ili saznajte savjete o tome kako izgraditi vlastiti Amwayev posao.

AMAGRAM se objavljuje od 2010. godine i u njemu je objavljeno više od 400* originalnih članaka na 27 različitih Amwayevih tržišta. Članci sadržavaju mnoštvo informacija o Amwayevim proizvodima koji se mogu odmah kupiti te poveznice na Amwayeve digitalne alate i literaturu, interaktivne igre, savjete i fascinantne priče koje možete podijeliti i uživati u njima.

Podijelite korisne članke ili promotivne informacije sa svojim kontaktima, budućim ANP-ima, poslovnom grupom na društvenim medijima ili putem e-pošte, iskoristite naše savjete kako biste i sami upotrebljavali proizvode ili unaprijedite svoje prezentacije za stranke ili buduće ANP-e uz samo nekoliko jednostavnih klikova.

*ovisi o tržištu

Kako navigirati kroz stranicu

Svijet proizvoda sastoji se od tri glavna dijela

 1. Prehrana i cjelokupno zdravlje
  Članci i informacije o proizvodima za vitamine i druge dodatke prehrani, vodič za sigurnu i uspješnu kontrolu težine i podrška za održavanje aktivnog načina života.

 2. Ljepota i njega
  Puštanje u prodaju novih proizvoda, članci i savjeti za nanošenje kozmetike za njegu kože i dekorativne kozmetike, osobnu njegu, uključujući kupke i tijelo, oralnu higijenu, njegu kose i mušku njegu, kao i asortiman mirisa.

 3. Dom i život
  Teme i savjeti o tome kako spriječiti skupljanje zagađivača i nečistoća u domu tako da osigurate sigurnost za sebe i obitelj s pomoću posebnih pomagala i proizvoda za kućanstvo. Ili iskušajte naše recepte s pomoću najkvalitetnijih alata.

Business Life dostupan je samo registriranim Amwayevim nositeljima posla (ANP-i). Nakon prijave na gornjem desnom dijelu stranice možete pristupiti ažuriranjima o Amwayevom poslu, nagradama i poticajima, poslovnoj literaturi, prilikama za učenje i uzbudljivim događajima.

Pretražite sve uspješne ANP-e u proteklim mjesecima i godinama, sve do 2011. godine!

Provjerite novi vodič za razine kvalifikacija kako biste saznali što vam je potrebno kako biste napredovali u poslu tvrtke Amway.

Uživajte u gledanju zabavnih i informativnih videozapisa koji su izrađeni ili objavljeni u dijelu AMAGRAM videocentar, uključujući izjave Douga i Stevea te najave za nadolazeće događaje.

Idite na dno stranice AMAGRAM Online kako biste vidjeli Link Centre za brzi pristup brojnim kanalima društvenih medija brenda Amway i Amwayeve akademije.

Posjetite sve dostupne internetske stranice tržišta AMAGRAM na bilo kojem jeziku s pomoću padajućeg izbornika od oznake prikazane na gornjem desnom dijelu stranice:

Amwayeve marke na AMAGRAMU

bodykey by NUTRILITE™

Otkrijte kojem tipu pripada vaše tijelo i isplanirajte individualni program kontrole težine uz pomoć proizvoda i literature koji su izrađeni za vas.

NUTRILITE™

Osigurajte uravnoteženu prehranu i način života, pokrijte nedostatke u prehrani s pomoću dodataka prehrani i prebrodite zahtjevne faze uz pomoć ciljanih proizvoda, a sve to od brenda kojem vjerujete: NUTRILITE.

TRUVIVITY by NUTRILITE™

Osigurajte svoju prirodnu ljepotu koja dolazi iznutra uz našu nutrikozmetiku: posebno formulirane dodatke prehrani i napitke za ljepotu.

ARTISTRY™

Ovaj se vrhunski brend kozmetike koristi snagom prirode i najnaprednijom znanosti za zadovoljavanje individualnih potreba vaše kože. Podlinije se sastoje od proizvoda protiv starenja, proizvoda za hidrataciju, zaštitu i njegu kože za mlađi izgled. ARTISTRY dekorativna kozmetika i dodaci pomažu vam da postignete najbolje izdanje za svaku prigodu.

AMWAY HOME™

Održite svježinu rublja, čistoću posuđa i blještavost namještaja uz iznimno učinkovite formule koje ne štete ni okolišu ni vašem domu.

iCook™

Uštedite na vremenu, energiji u kućanstvu i količini masti koju upotrebljavate za pripremu hrane uz ove najmodernije posude za kuhanje. Postoji komplet za svaki scenarij u kućanstvu!

eSpring™

Ovaj sustav za pročišćavanje vode uklanja 99,99 % mogućih onečišćenja koja se mogu pronaći u uobičajenoj vodi iz slavine.

MIRISI AMWAY™

Profinjeni mirisi za muškarce i žene. Pokažite kako se osjećate i iskažite svoj individualni stil, a istovremeno zadržite svoju jedinstvenu esenciju.

SATINIQUE™

Inovativni vrhunski brend za njegu kože koji pruža cjeloviti tretman za sve tipove i potrebe kose.

G&H™

Brend G&H pruža širok raspon proizvoda za osobnu njegu koji su razvijeni za potrebe cijele obitelji.

GLISTER™

GLISTER™ proizvodi za oralnu njegu pružaju proaktivnu zaštitu za cijelu obitelj tako da svi imaju blistav i sretan osmijeh svaki dan.

HYMM™

Cjelovito iskustvo brijanja uz asortiman proizvoda osmišljenih za oblikovanje i uobličavanje vašeg izgleda uz istovremeno održavanje kože u najboljem stanju za udobnije brijanje.

XS™

XS™ Power Drinks sadržavaju značajne razine B vitamina za održavanje energije kada vam je ona najviše potrebna. Nova formula ne sadržava ni kofein ni taurin!

XS Sports Nutrition proizvodi su posebno formulirati s pravim sastojcima kako bi pomogli pri napajanju, osnaživanju i osvježavanju vašeg tijela prije, tijekom i nakon vježbanja.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem