NAGRADE ZA USPJEH

Poslovni Život

Zadržite konce u svojim rukama

Poslovna literatura

Pronađite najnovije informacije o proizvodima u novom Katalogu proizvoda i Cjeniku.

Više
© iStockphoto

Preuzmite odgovornost za svoju budućnost

Rast i nagrade

Zgrabite trenutak i doživite procvat uz uzbudljive poticaje i događaje!

Više
 • Bodo Scheel i Peggy Bach

  Njemačka , Izvršni Dijamant

  Automehaničar i administrativna službenica

  Više
 • Daiva i Arturas Žiūkai

  Poljska , Dijamant

  Jesteśmy Daiva i Artūras. Prowadzimy biznes Amway już od pewnego czasu. Naszym największym hobby jest podróżowanie. Nie ma nic bardziej fascynującego niż zwiedzanie nowych miejsc na całym świecie i poznawanie różnych kultur. Ponadto dzięki podróżom umacniamy nasz związek.

  Više
 • Ildiko Irina GERE

  Rumunjska , Značka osnivača za Dijamanta

  Mă numesc Gere Ildiko, sunt din Cluj Napoca, România, și dezvolt afacerea Amway de 20 de ani cu multă pasiune.

  Više
 • Riina Juhanson

  Poljska , Smaragd

  Radila sam kao voditeljica marketinga i prodaje u veleprodaji. Kada sam započela Amway posao, mogla sam stvoriti financijski krug oko obitelji i prijatelja. Započela sam Amwayev posao dok su mojih dvoje djece bili tinejdžeri. Zahvaljujući skijaškim i biciklističkim maratonima bila sam mentalno snažna i odlučna u želji za sjajnim stilom života. Nisam mogla zamisliti da bih narednih 50 godina života mogla provesti na svom starom poslu. Ovaj posao mi je omogućio da provodim više vremena s obitelji i unukom. Imala sam više vremena i za svoje interese.

  Više
 • Urszula i Wojciech Cesarz

  Poljska , Značka osnivača za Smaragde

  Živimo u blizini Gdanjska i odvjetnici smo. Wojtek je prije bio policajac, a Ursula je vodila vlastitu tvrtku. Zbog naših zanimanja nije nam bilo jednostavno u životu, međutim, uvijek smo vjerovali da postoje prilike koje život čine radosnijim, koje vode istinskom zajedničkom življenju. Amway posao osvijetlio je naše neispunjene snove. Imamo dvoje djece, a najvažnije nam je da nas vide kao sretne i pouzdane vodiče. Gradimo posao zajedno s našim partnerima i prijateljima. Zajedno smo bliže cilju!

  Više
 • ČÍŽKOVI Lenka i Jindřich

  Češka , Značka osnivača za Smaragde

  Zahvaljujući Anwayevoj poslovnoj mogućnosti, svaki čovjek može živjeti prema vlastitim željama ako prihvati osobnu odgovornost za uspjeh i slijedi savjete osoba koje vjeruju u njega i žele njegov uspjeh. Dajemo sve od sebe kako bismo ispunili nadanja i vjeru koju primamo od mreže sponzorstva, posebice od naših sponzora i mentora, Osnivača smaragdnog ANP-a, Alice i Romana Čížeka.

  Više
 • Ilona Priedniece i Normunds Priednieks

  Poljska , Smaragd

  Prije nego što smo započeli Amway posao, Ilona je vodila vlastitu tvrtku, a ja sam radio u javnoj upravi.

  Više
 • Tea Rusjan

  Slovenija , Smaragd

  Započela sam graditi Amway posao kad su mi bile 23 godine. Mogućnosti koje Amway posao nudi puno su veće od običnog posla pa sam u dobi od 24 godine odlučila raditi isključivo za sebe. Ovaj posao daje mi slobodu da raspolažem vlastitim vremenom, što je za mene neprocjenjivo.

  Više
 • Yasemin i Musa ULUDAĞ

  Turska , Dijamant

  Dijamant je jedan od najvrjednijih dragulja na svijetu. Ono što ga takvim čini jest činjenica da je on rezultat dugog putovanja; putovanja od ugljena do dijamanta. Naziv «Dijamant» za ovu kvalifikaciju odgovara napornom radu i trudu koji je potreban da se ona dosegne. Kvalifikacija Dijamanta ima vrlo važnu misiju. Osoba mora proći nekoliko faza kako bi je mogla postići.

  Više

Zadržite konce u svojim rukama

Poslovna literatura

Pronađite najnovije informacije o proizvodima u novom Katalogu proizvoda i Cjeniku.

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem