NAGRADE ZA USPJEH

Poslovni Život

© Shutterstock

Raste li vaš posao?

Poslovni Život

Povećajte svoj prihod, primite nagrade za svoju uspješnost – i putujte na fantastična odredišta s drugim nositeljima posla

Više
© Shutterstock

Novi standardi komunikacije

Poslovni Život

Upoznajte se sa smjernicama za važne i primjerene poslovne interakcije

Više
 • Bodo Scheel i Peggy Bach

  Njemačka , Izvršni Dijamant

  Automehaničar i administrativna službenica

  Više
 • Daiva i Arturas Žiūkai

  Poljska , Dijamant

  Jesteśmy Daiva i Artūras. Prowadzimy biznes Amway już od pewnego czasu. Naszym największym hobby jest podróżowanie. Nie ma nic bardziej fascynującego niż zwiedzanie nowych miejsc na całym świecie i poznawanie różnych kultur. Ponadto dzięki podróżom umacniamy nasz związek.

  Više
 • Ildiko Irina GERE

  Rumunjska , Značka osnivača za Dijamanta

  Mă numesc Gere Ildiko, sunt din Cluj Napoca, România, și dezvolt afacerea Amway de 20 de ani cu multă pasiune.

  Više
 • Riina Juhanson

  Poljska , Smaragd

  Radila sam kao voditeljica marketinga i prodaje u veleprodaji. Kada sam započela Amway posao, mogla sam stvoriti financijski krug oko obitelji i prijatelja. Započela sam Amwayev posao dok su mojih dvoje djece bili tinejdžeri. Zahvaljujući skijaškim i biciklističkim maratonima bila sam mentalno snažna i odlučna u želji za sjajnim stilom života. Nisam mogla zamisliti da bih narednih 50 godina života mogla provesti na svom starom poslu. Ovaj posao mi je omogućio da provodim više vremena s obitelji i unukom. Imala sam više vremena i za svoje interese.

  Više
 • Urszula i Wojciech Cesarz

  Poljska , Značka osnivača za Smaragde

  Živimo u blizini Gdanjska i odvjetnici smo. Wojtek je prije bio policajac, a Ursula je vodila vlastitu tvrtku. Zbog naših zanimanja nije nam bilo jednostavno u životu, međutim, uvijek smo vjerovali da postoje prilike koje život čine radosnijim, koje vode istinskom zajedničkom življenju. Amway posao osvijetlio je naše neispunjene snove. Imamo dvoje djece, a najvažnije nam je da nas vide kao sretne i pouzdane vodiče. Gradimo posao zajedno s našim partnerima i prijateljima. Zajedno smo bliže cilju!

  Više
 • ČÍŽKOVI Lenka i Jindřich

  Češka , Značka osnivača za Smaragde

  Zahvaljujući Anwayevoj poslovnoj mogućnosti, svaki čovjek može živjeti prema vlastitim željama ako prihvati osobnu odgovornost za uspjeh i slijedi savjete osoba koje vjeruju u njega i žele njegov uspjeh. Dajemo sve od sebe kako bismo ispunili nadanja i vjeru koju primamo od mreže sponzorstva, posebice od naših sponzora i mentora, Osnivača smaragdnog ANP-a, Alice i Romana Čížeka.

  Više
 • Ilona Priedniece i Normunds Priednieks

  Poljska , Smaragd

  Prije nego što smo započeli Amway posao, Ilona je vodila vlastitu tvrtku, a ja sam radio u javnoj upravi.

  Više
 • Tea Rusjan

  Slovenija , Smaragd

  Započela sam graditi Amway posao kad su mi bile 23 godine. Mogućnosti koje Amway posao nudi puno su veće od običnog posla pa sam u dobi od 24 godine odlučila raditi isključivo za sebe. Ovaj posao daje mi slobodu da raspolažem vlastitim vremenom, što je za mene neprocjenjivo.

  Više
 • Yasemin i Musa ULUDAĞ

  Turska , Dijamant

  Dijamant je jedan od najvrjednijih dragulja na svijetu. Ono što ga takvim čini jest činjenica da je on rezultat dugog putovanja; putovanja od ugljena do dijamanta. Naziv «Dijamant» za ovu kvalifikaciju odgovara napornom radu i trudu koji je potreban da se ona dosegne. Kvalifikacija Dijamanta ima vrlo važnu misiju. Osoba mora proći nekoliko faza kako bi je mogla postići.

  Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem