Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Shutterstock

Mrežni alati za pomoć pri radu od kuće

Poslovni Život

Od Instagrama do Zooma, naš vodič za digitalne alate za rad putem interneta.

Trenutačna situacija u Europi izazvana virusom COVID-19 svima nam je dramatično promijenila svakodnevni život.

Vođenje posla od kuće može se činiti golemim izazovom. No, niste sami: Amway predano radi na tome da vam pruži najbolju moguću podršku.

Održavanje koraka sa svakodnevnim zahtjevima poslovanja trenutno se može činiti nemogućim zadatkom, no obavljanje ključnih sastanaka putem interneta uz pomoć web-mjesta za strujanje videosadržaja ili aktivnost na platformama društvenih medija pomoći će vam da ostanete u kontaktu na kratke staze, a možda će vam i pomoći da poboljšate načine rada i povećate svoju prisutnost na mreži u budućem razdoblju! Ako nikada niste čuli za Zoom, a Instagramom se služite samo za pregledavanje objava prijatelja, naš vodič* mogao bi vam pomoći da svoj posao prenesete u profitabilniji i učinkoviti svijet interneta.

Mrežni susreti licem u lice

Kade želite održati sastanak u četiri oka ili se povezati s nekoliko kontakata ili stranaka odjednom, možete odabrati neku od mnoštva dostupnih platformi*. Odabrali smo tri omiljene platforme za poslovanje – sve tri nude besplatnu i premium opciju te omogućuju obavljanje audio i videopoziva.

© Zoom

Zoom: Zoom je brzo postao omiljeni alat za videokonferencije među mnoštvom korisnika, od poduzeća s popisa Fortune 500 do škola, a omogućuje besplatno sudjelovanje do 100 gostiju na sastancima ili prezentacijama sve dok one ne traju duže od 40 minuta. Ako vam to nije dovoljno vremena, opciju možete nadograditi uz mjesečnu pretplatu, a alat obiluje praktičnim funkcijama za pomoć pri suradnji, dijeljenju sadržaja i razmjeni ideja putem mreže, kako unutar aplikacije tako i na radnoj površini računala.

© Skype

Skype: Ovom ste se pretečom razmjene videoporuka možda već služili za druženje s prijateljima i članovima obitelji diljem svijeta, no on je i dalje izvrstan za komunikaciju sa suradnicima i strankama, osobito uz račun za Microsoft Teams.

© Whereby

Whereby: S besplatnom opcijom za Whereby možete izraditi osobnu virtualnu prostoriju za privatni sastanak s četiri suradnika ili stranke odjednom putem poveznice. Verzija Pro koštat će vas samo oko 9 EUR mjesečno, a omogućit će vam sastanak s 12 osoba, ali i upotrebu logotipa vaše robne marke unutar virtualne prostorije za sastanke. Nema potrebe za preuzimanjem softvera, a Whereby se lako integrira s uslugom Google Drive, računom za YouTube, pa čak i pločama alata Trello kako bi vam omogućio potpuno povezivanje. Ako više volite raditi na mobilnom telefonu ili tabletu, ni to nije problem – samo instalirajte aplikaciju.

© Jitsi

Jitsi Meet također je lijep, besplatan i učinkovit alat za održavanje virtualnih sastanaka putem mobilnih telefona ili stolnih računala. Potražite ga u trgovinama App Store ili Google Play ili posjetite stranicu https://meet.jit.si/.

Bez obzira na to kojom se platformom za strujanje videosadržaja služite, pazite na to da ju upotrebljavate u preporučenom pregledniku te uvijek unaprijed obavite probni sastanak kako biste se upoznali sa svim alatima. Kada je u pitanju organiziranje digitalnog sastanka, preporučujemo da svim gostima pošaljete digitalne pozivnice s poveznicom.

Pridružite se revoluciji prodaje putem društvenih mreža

Društveni mediji najbolji su način za slanje poslovnih vijesti što većem broju stranaka i za promoviranje proizvoda, a ujedno su izvrsni za širenje baze kupaca. Ako još nemate račun za posao na Instagramu ili Facebooku, ozbiljno biste trebali razmisliti o tome da ga izradite. Bez dodatnih troškova. Poslovne račune odvojite od osobnih računa. Donosimo nekoliko korisnih savjeta...

Prijeđite na poslovni račun: Svoje račune na Facebooku i Instagramu nadogradite na poslovne račune. Ta je nadogradnja besplatna i pruža pristup mnoštvu alata koji mogu pomoći pri unaprjeđenju posla. Ako Instagram prebacite na poslovni račun, moći ćete putem njega prodavati svoje proizvode te vidjeti raščlambu svoje publike s obzirom na njezinu dob, lokaciju i vrijeme kada je obično na mreži.

Instagram ne služi samo za fotografije: Instagram je brzo postao jedan od najučinkovitijih alata za prodaju preko društvenih mreža koji su dostupni mrežnim poduzetnicima. Ujedno je izvrsno mjesto za neposredno predstavljanje proizvoda putem vrsnih fotografija i pametne upotrebe slika ili videozapisa. Izrada sažetka sadržaja za kupovinu na Instagramu brza je i laka (više informacija potražite u ovim korisnim videozapisima** na engleskom jeziku https://youtu.be/tjrUfiiyjyA i https://youtu.be/F0z2tT2iB4Q ili, ako ste ANP, pogledajte odjeljak Amwayeva akademija – no najprije se prijavite), a strujanje sadržaja uživo možete upotrijebiti za demonstriranje proizvoda ili odgovaranje na najčešća pitanja stranaka.

© Shutterstock

Lako je ostati u kontaktu!

Proširite glas: Povežite sve svoje platforme za društvene medije. Primjerice, dodajte nadimak s Instagrama na profile na Facebooku i YouTubeu. Dodajte svoje nadimke u potpis e-pošte, a svoju osobnu stranicu sa Amwayevih internetskih stranica stavite u sve biografije i profile na društvenim medijima. I kao šlag na kraju, pratite službene Amwayeve kanale:

Facebook stranica Amway Europe | Facebook stranica Amway Home Europe | Facebook stranica Nutrilite Europe | Instagram stranica Nutrilite Europe | Facebook stranica Artistry Europe | Instagram stranica Artistry Europe | Facebook stranica XS Europe | Instagram stranica XS Europe | YouTube kanal Amway Europe

Prednost je društvenih medija to što se odmah možete pridružiti i početi razvijati svoju osobnu mrežnu zajednicu. Za uspješan rad s tim digitalnim alatima ključna je organizacija. Svoju bazu kupaca podijelite na one koji su skloniji razgovoru u četiri oka i one koji će imati najviše koristi od grupnih sastanaka. A za društvene medije izradite raspored sadržaja koje želite objavljivati i pridržavajte ga se.

Molimo uvijek vodite računa o tome da se pridržavate Standarda digitalne komunikacije.

Više savjeta potražite na posebnoj stranici Amway, zajedno kod kuće .

*imajte na umu da su sve poveznice na softver trećih strana koje su dostupne na ovoj internetskoj stranici navedene onakve kakve jesu, bez ikakvih izričitih ili prešutnih jamstava, i da takav softver upotrebljavate na osobni rizik.

**ako želite, potražite slične videozapise na vašem jeziku, ima ih mnogo.

Povezani sadržaj

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem