Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Trio za uspjeh

Ljepota

Michelle D’Allaird predstavlja jednostavnu strategiju međusektorske prodaje za tri izvaredne kolekcije.

Danas živimo u društvu u kojem se sve čini tako komplicirano. Naši užurbani dani, život, obitelj, posao... no u stvarnosti je sve poprilično jednostavno: mi smo ti koji sve kompliciramo.

Život može biti jednostavan, a jednostavan može biti i uspjeh. Sve počinje jednom stvari: jednostavnom, ali stabilnom osnovom. Osnovom koju možete dalje nadograđivati. Jezgru trija za uspjeh čine tri linije proizvoda – proizvodi za vitalnost, proizvodi za ljepotu i proizvodi za osobnu njegu – tri zadivljujuće kolekcije koje ne čine samo osnovu u svojim kategorijama, već su i osnova čitavog poslovnog uspjeha.

Osnovu za vitalnost čine osnovni mikronutrijenti kao što su vitamini, minerali i fito-hranjive tvari te makronutrijenti kao što su proteini i masne kiseline koji zajedno održavaju tijelo u optimalnom stanju. NUTRILITE™ Daily i NUTRILITE DOUBLE X™ tijelu pružaju skupine vitamina i minerala koje su ključne da bi tijelo izvršilo stotine procesa potrebnih za održavanje života. Proteini su gradivne jedinice tijela, stoga uzimanje proteina u prahu pomaže svakoj tjelesnoj stanici u rastu, obnavljanju i napredovanju. U konačnici, Omega-3 masne kiseline potiču protok krvi kroz tijelo i rad srca. Ti osnovni elementi ključni su za svaku osobu bez obzira na dob ili način života. Kada tijelo prima osnovne elemente, brzo se mogu primijetiti i prednosti ostalih dodataka.

Savršen spoj

Kombinacija proizvoda za njegu kože essentials by ARTISTRY™ pruža vam osnovu za prekrasnu kožu: osnovne sastojke za čišćenje i hidrataciju za one koji se tek upoznaju s redovnom njegom kože, za mlade žene koje upotrebljavaju proizvode za njegu kože, za bilo koju dob, tip kože ili etničku pripadnost. Postoje četiri jednostavna, osnovna proizvoda za njegu kože koje svaka žena želi svakodnevno upotrebljavati.

Linija G&H™ proizvoda za njegu tijela pruža vam osnovno wellness iskustvo za cijelu obitelj. Vrhunska kolekcija proizvoda za njegu svakog centimetra vašeg tijela. Osmišljeni su za njegu, osvježenje i zaštitu svakog člana obitelji u dobi od tri i više godina. Jednostavno obožavam ovu kolekciju! Uskoro ćete uočiti da imate neki od proizvoda G&H u svakoj prostoriji u svojem domu. Sredstva za pranje tijela, sapuni, losioni i kreme za ruke proizvodi su koje svatko od nas svakodnevno upotrebljava.

Ove su kolekcije vaša osnova, jednostavno rješenje koje možete dalje uspješno nadograđivati!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem