Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Osunčan osmijeh!

Ljepota

Uživajte u zlatnim zrakama bez žrtvovanja ljepote.

Nije li divno kako već i malo sunca može podići raspoloženje i razvedriti osobu! Ne poznajem ni jednu osobu koja ne uživa u tom divnom osjećaju topline i razigranih sunčevih zraka na licu.

No znam da unatoč svemu tome, negativne učinke sunca možemo osjećati do kraja života, a ti negativni učinci NISU nešto što bi nam trebalo navući osmijeh na lice! Ne morate strahovati, sada je tu essentials by ARTISTRY™ Losion s višestrukom zaštitom ZF 30!

Zašto obožavam Losion s višestrukom zaštitom

Nisu sve kreme za zaštitu od sunca jednake; kada je u pitanju zaštita naših lijepih lica „essentials” je prava formula. Novi losion essentials by ARTISTRY Losion s višestrukom zaštitom ZF 30 savršeno je formuliran za dodavanje više slojeva zaštite.

Kao prvo, ovaj zaštitni sloj širokog spektra sadržava visoku razinu cinkova oksida koji predstavlja fizičku zaštitu od sunca i štiti od UVA i UVB zraka. On istovremeno upija višak masnoće i reflektira svjetlost čime se smanjuju vidljivost nesavršenosti i crvenila na koži.

Raj za kožu

Uz to, to je i prva zaštita od sunca na tržištu koja sadržava kokosovu vodu. Kokosova voda, koja se često smatra „rajem za kožu” unosi u kožu hranjive tvari, antioksidanse i hidrataciju: sve sastojke koji poboljšavaju zdravlje i stanje kože.

Evo što zaista obožavam u ovom novom proizvodu. Zahvaljujući sposobnosti upijanja masnoća koju ima cinkov oksid, idealan je za osjetljivi, masni te normalni do masni tip kože. No, volim ga i ja (koja imam suhu kožu) jer se savršeno stapa s podlogom i doprinosi postojanom make-upu tijekom cijelog dana, a istovremeno i zadržava hranjive tvari i vlažnost zahvaljujući kokosovoj vodi. Moja koža izgleda svježe, a tako se i osjećam od samoga jutra pa sve do kasno navečer!

Savršena zaštita za svaku dob, sve tipove kože, pa čak i za muškarce!

Povezani sadržaj

Sretna godišnjica, ARTISTRY!

ARTISTRY

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem