Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Puder 101: proizvodi za besprijekornu kožu

Ljepota

Odaberite najbolju podlogu za kreiranje najboljeg make-upa

Make-up lica sadrži mnogo funkcija za uljepšavanje lica, od predstavljanja ujednačenog tena sa željenim završnim izgledom do kreiranja glatke podloge za nanošenje dekorativne kozmetike. ARTISTRY™ obuhvaća sve podloge za korekciju, matiranje i usavršavanje kože - često uz dodatne pogodnosti za njegu kože.

Imate sve informacije o tekućim puderima u 1. dijelu naše kolekcije članaka pudera 101. Međutim postoji mnogo različitih proizvoda za make-up lica, svaki s ciljanim svojstvima. Pomažemo vam da postignete ravnotežu koja je potrebna za besprijekoran početak.

Blago prekrivanje

Mi svi povremeno patimo zbog malih prištića, crvenih mrlja ili tamnih kolutova oko očiju. I upravo ovdje korektor postaje naš najbolji prijatelj. Lagano razmažite pravu nijansu EXACT FIT Korektora, s formulom otpornom na krhanje i koja ne sadrži sastojke koji začepljuju pore i izazivaju mitesere, na svim manjim područjima koja želite prekriti. Na većim neujednačenim područjima, povećajte prekrivanje pomoću CC kreme.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Nanesite svoj puder i korektor na ispravan način kako biste dobili svjež, ujednačen završni izgled.

BB ili CC krema?

BB kreme (kreme za njegu kože) i CC kreme (kreme za ispravljanje boje) dijele nekoliko svojstava:

  1. ujednačavaju izgled vašeg tena,

  2. nose se samostalno radi nježnog prekrivanja ili kao podloga za puder,

  3. smiruju kožu dodatnom hidratacijom i pružaju UV zaštitu.

Usklađivanje odgovarajućeg proizvoda u pravoj nijansi s odgovarajućim završnim izgledom ima dugotrajan učinak kod postizanja besprijekorne podloge.

Ako patite od hiperpigmentacije i imate pigmentne promjene na koži, CC krema je upravo ono što vam je potrebno. ARTISTRY Ideal Radiance™ Iluminirajuća krema za ispravljanje boje smanjuje vidljivost tamnih „staračkih mrlja“ i posvjetljava kožu što joj daje zdravi sjaj.

Za lagano, prozračno prekrivanje ili podlogu kako bi puder trajao duže, BB krema je savršena. ARTISTRY EXACT FIT™ Njegujući balzam za ujednačavanje kože slaže se sa svakim tenom, prekriva nečiste dijelove kože s besprijekornim završnim izgledom. Može se čak koristiti na osjetljivom području oko očiju.

Savršenost pudera

Za smirivanje neželjenog sjaja i nanošenje make-upa na lice nanesite puder poput ARTISTRY EXACT FIT Prozračnog pudera u kamenu pomoću spužvice. Za ujednačeno, prilagođeno prekrivanje odaberite vašu odgovarajuću nijansu Pudera. Za svilenkastiji završni izgled nanesite nijansu Pudera u prahu za usavršavanje kože pomoću ARTISTRY četkice za puder.

Sada možete napustiti kuću s prekrasnim tenom – ili početi dodavati lijepu boju i definiciju vašem izgledu!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem