Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH

Hidratacija za svako godišnje doba

Ljepota

Nemojte zaboraviti hidratizirati kožu ovog ljeta

Voda je jedna od ključnih životnih potreba i neophodna je za tijelo te jednako neophodna za kožu i kosu. Pridodajte tome promjene godišnjih doba i životne promjene zbog čega se potrebe za vodom i optimalnom hidratacijom razlikuju.

Kao profesionalac za njegu kože uvijek naglašavam važnost vode tijekom ljetnih mjeseci. U svakom aspektu zdravlja i ljepote. Kako bih sačuvala hidratiziranu kožu i kosu posežem za svojim proizvodima za unos više vode za potpunu unutarnju i vanjsku hidrataciju.

Napredna njega kože

Moj režim njege kože u ovo doba godine uvijek uključuje ARTISTRY HYDRA-V™ proizvode. Unatoč mojim „složenim" problemima s kožom (inače poznati kao problemi zrele kože!), unosim u svoju kožu vodu, minerale i hranjive tvari s proizvodima iz HYDRA-V kolekcije, a zatim nadopunjujem njegu s mojom mješavinom ARTISTRY SIGNATURE SELECT™ Personaliziranog seruma i aktivatora za hidrataciju, posvjetljivanje i protiv bora. Tako optimiziram hidrataciju s dodavanjem dva aktivatora za poboljšanje moje kože.

Zaštite kosu od vanjskih štetnih utjecaja

Ovo je također doba godine kada mijenjam svoj režim njege kose sa SATINIQUE™ Šamponom i regeneratorom za hidrataciju kože. Jedinstvena mješavina kukui ulja i pro-vitamina B5 zadržava vlagu i štiti moju osjetljivu tanku kosu od prekomjerne aktivnosti na otvorenom i izloženosti UV zračenju.

Nahranite svoju prirodnu ljepotu

Posljednje, ali zasigurno ne manje važno, s TRUVIVITY by NUTRILITE™ proizvodima povezujem vanjsku s unutarnjom hidratacijom. Iako je ovo osnova mog prehrambenog režima tijekom cijele godine, u ljetnim mjesecima nastojim uklopiti tri paketa u moju dnevni režim njege zajedno s mojim noćnim dodatkom prehrani. Osiguravajući tijelu neophodnu hidrataciju i hranjive tvari, TRUVIVITY by NUTRILITE povećava razinu hidratacije i jača komponente u koži koje zadržavaju vlagu.

Kako se godišnja doba mijenjaju, mijenjaju se potrebe vaše kože, kose i zdravlja. Posvetite pozornost tim potrebama i koristite ono što imate za povećanje hidratacije kako biste imali najljepši i najzdraviji izgled kože i kose.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem