Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Hidratacija za svako godišnje doba

Ljepota

Nemojte zaboraviti hidratizirati kožu ovog ljeta

Voda je jedna od ključnih životnih potreba i neophodna je za tijelo te jednako neophodna za kožu i kosu. Pridodajte tome promjene godišnjih doba i životne promjene zbog čega se potrebe za vodom i optimalnom hidratacijom razlikuju.

Kao profesionalac za njegu kože uvijek naglašavam važnost vode tijekom ljetnih mjeseci. U svakom aspektu zdravlja i ljepote. Kako bih sačuvala hidratiziranu kožu i kosu posežem za svojim proizvodima za unos više vode za potpunu unutarnju i vanjsku hidrataciju.

Napredna njega kože

Moj režim njege kože u ovo doba godine uvijek uključuje ARTISTRY HYDRA-V™ proizvode. Unatoč mojim „složenim" problemima s kožom (inače poznati kao problemi zrele kože!), unosim u svoju kožu vodu, minerale i hranjive tvari s proizvodima iz HYDRA-V kolekcije, a zatim nadopunjujem njegu s mojom mješavinom ARTISTRY SIGNATURE SELECT™ Personaliziranog seruma i aktivatora za hidrataciju, posvjetljivanje i protiv bora. Tako optimiziram hidrataciju s dodavanjem dva aktivatora za poboljšanje moje kože.

Zaštite kosu od vanjskih štetnih utjecaja

Ovo je također doba godine kada mijenjam svoj režim njege kose sa SATINIQUE™ Šamponom i regeneratorom za hidrataciju kože. Jedinstvena mješavina kukui ulja i pro-vitamina B5 zadržava vlagu i štiti moju osjetljivu tanku kosu od prekomjerne aktivnosti na otvorenom i izloženosti UV zračenju.

Nahranite svoju prirodnu ljepotu

Posljednje, ali zasigurno ne manje važno, s TRUVIVITY by NUTRILITE™ proizvodima povezujem vanjsku s unutarnjom hidratacijom. Iako je ovo osnova mog prehrambenog režima tijekom cijele godine, u ljetnim mjesecima nastojim uklopiti tri paketa u moju dnevni režim njege zajedno s mojim noćnim dodatkom prehrani. Osiguravajući tijelu neophodnu hidrataciju i hranjive tvari, TRUVIVITY by NUTRILITE povećava razinu hidratacije i jača komponente u koži koje zadržavaju vlagu.

Kako se godišnja doba mijenjaju, mijenjaju se potrebe vaše kože, kose i zdravlja. Posvetite pozornost tim potrebama i koristite ono što imate za povećanje hidratacije kako biste imali najljepši i najzdraviji izgled kože i kose.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem