Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Uvijek je bolje koristiti kombinaciju proizvoda nego samo jedan proizvod

Ljepota

Michelle D’Allaird objašnjava kako serumi i hidratantni proizvodi bolje djeluju ako se koriste zajedno.

Ima toliko stvari u životu koje su bolje ako se koriste zajedno... poput čaja i keksa, pa čak matice i vijka. Ovaj koncept može se primijeniti i kod vaše njege kože. Na našu kožu lako utječu mnogi unutarnji i vanjski čimbenici, pa kako bismo imali zdravu i lijepu kožu potrebna nam je pravilna njega pomoću raznih proizvoda. Najvažnija „better together“ kombinacija za njegu kože sastoji se od seruma i hidratantnog proizvoda.

Ključ uspjeha ove kombinacije leži u razumijevanju dinamike njihovog zajedničkog rada. Svaki proizvod ima različitu ulogu za zdravlje i njegu kože, ali ipak zajedno poboljšavaju međusobnu učinkovitost.

Radi se o slojevima.

Postoji pet slojeva epiderme. Prva dva su zaštitne barijere. Treći je prijelazni sloj gdje stanice više ne sadrže jezgru te umiru. Dva sloja ispod se još uvijek mijenjaju. To su važne informacije koje trebate razumjeti. Mi apsolutno ne želimo svakodnevno utjecati na ovaj prirodni proces što uzrokuje da većina proizvoda ostaje na površini.

Proizvodi koji mogu prodrijeti u kožu uključuju kiseline, vitamine, liposome, matične stanice i pravilno formulirane serume. Ovdje se primjenjuje koncept „bolje je koristiti zajedno“. Hidratantni proizvodi sadrže nevjerojatne sastojke koji njeguju, hidratiziraju i štite gornje slojeve kože, ali rijetko sadrže sastojke koji prodiru u donje slojeve. Serumi sadrže koncentrirane aktivne sastojke koji tretiraju probleme kože duboko u donjim slojevima i nemaju utjecaja na njegu ili zaštitu površine kože.

Prilagođeno rješenje za sve

Molimo vas nemojte se uzrujavati... posao je opet obavljan za vas. ARTISTRY™ je kreirao savršene Better Together komplete kako bi zadovoljio potrebe vaših stranaka. Za one od nas sa „problematičnom" kožom – stranku iznad 35 godina – vrhunski duo je vaš ARTISTRY Signature Select™ Personalizirani serum s aktivatorima za učvršćivanje kože i protiv bora, u kombinaciji s ARTISTRY YOUTH XTEND™ Zaštitnom kremom za normalnu do suhu kožu ili Zaštitnim losionom za masnu do mješovitu kožu. Za energičnu i mladoliku stranku – mlađu od 35 godina – Better Together komplet uključuje ARTISTRY HYDRA-V™ Hranjivu gel kremu u kombinaciji s ARTISTRY Signature Select Personaliziranim serumom s aktivatorima za hidrataciju i posvjetljivanje kože.

Za optimalno zdravlje kože… uvijek je bolje koristiti zajedno s prilagođenim kompletima!

Napomena: Better Together kompleti bit će dostupni od 23. srpnja 2019.

Povezani sadržaj

Povećajte razinu hidratacije

Ljepota

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem