Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Zdrav izgled kože bez kompromisa

Ljepota

Michelle D’Allaird vam govori što biste trebali očekivati od potpuno nove i uzbudljive Artistry™ linije.

Izlazak nove Artistry linije proizvoda na tržište je drugačije od svega što sam prije vidjela od Artistry marke. To je snažan pristup zdravlju kože koji uključuje jedne od najboljih svjetskih sastojaka, tehnologiju i formule. Od svojih sastojaka do pakiranja, ova je linija početak potpuno novog doba ljepote – novo doba njege kože ... doba istinske njege kože.

Toliko sam oduševljena, pa gotovo da ne znam odakle bih počela.

Krenimo od početka

Možda se pitate: Zašto mi mijenjamo cijelu liniju?

Odgovor je trostruk: jer je bilo vrijeme, tržište to zahtijeva i, što je najvažnije, trebamo ostati konkurentni.

Do sada su istraživači njege kože i marke uspoređivali mladu kožu sa starom kožom te pokušavali postići da starija koža izgleda mlađe. Ovo je već desetljećima tradicionalan pristup njezi kože.

Amwayevo istraživanje dovelo nas je do drugačijeg pristupa u vezi s Artistry markom. Umjesto usredotočenosti na staru kožu u usporedbi s mladom kožom, istraživanje njege kože koje provode Artistry stručnjaci dovelo je do novog načina razmišljanja usmjerenog na kožu koja izgleda zdravo ili nezdravo. Zdrav izgled nasuprot nezdravog izgleda te mlado nasuprot starog – karakteristike su iste. Cilj Artistry proizvoda je omogućiti da nezdrava koža izgleda zdravo i zadržati zdrav izgled kože u bilo kojoj dobi.

© Taesun Kim, Anna Wolf

Barijere koje čuvaju zdrav izgled kože

Artistry znanstvenici otkrili su pet barijera koje pomažu koži da se na prirodan način sačuva njen zdrav izgled. Sve se one nalaze unutar površine kože, gdje se međusobno preklapaju i međusobno su vrlo ovisne.


Pet barijera

  1. Zaštitna barijera vlažnosti kože: Ona zadržava neophodnu vlažnost unutar kože, umjesto da je isparava.

  2. Zaštitna barijera kože: Štiti od vanjskih onečišćivača.

  3. Mikrobiomska barijera: Uravnotežuje milijarde mikroba koji žive na koži radi održavanja zdrave flore kože.

  4. Zaštitna barijera koža od štetnih utjecaja iz okoliša: Štiti kožu od štetnih utjecaja iz okoliša, poput UVA i UVB zraka, infracrvenog (IR) i plavog svjetla te slobodnih radikala.

  5. Barijera za podršku koži: Održava kožu glatkom, elastičnom i čvrstom, a koži omogućuje proizvodnju novih proteina za podršku.

Potom su Artistry istraživači otišli korak dalje i utvrdili kod kojih potreba kože trebaju biti učinkovite ove barijere. Nazivaju ih Pet osnovnih potreba kože koje su univerzalne i jednako su važne kod svih tipova kože, tonove i starosti.


Pet osnovnih potreba kože

  1. ČIŠĆENJE, kako bi zaštitna barijera kože bila čista i bez nadražujućih tvari pomoću sredstava za čišćenje i odstranjivača šminke.

  2. RAVNOTEŽA, za stabilizaciju i njegu mikrobiomske barijere kože s uporabom tonera.

  3. PONOVNA OBNOVA, za jačanje i podršku postupku obnove barijere vaše kože pomoću hidratantnih krema.

  4. HIDRATACIJA, za hidrataciju i jačanje zaštitne barijere vlažnosti kože što se također postiže hidratantnim kremama.

  5. ZAŠTITA, za zaštitu zaštitne barijere kože od štetnih utjecaja iz okoliša s uporabom zaštitnog faktora i potpunom zaštitom od sunca

© Chris Bain

Uvođenje „prehrane” u Artistry Skin Nutrition

Sada prelazimo na ono očigledno: prehrambene elemente u Artistry Skin Nutrition .

Svaki Artistry Skin Nutrition™ proizvod sadrži jedan ili više fito hranjivih tvari uzgojenih na našim Nutrilite™ farmama ili NutriCert™ partnerskim farmama. Ove farme koriste visoko kvalitetne sjemenke, praksu održive i prirodne poljoprivredne metode i slijede stroga sigurnosne propise i poštene radne prakse. To daje Artistry stručnjacima kontrolu nad sastojcima od sjemenke do kože.

Nakon pregleda desetaka tisuća izvora fito hranjivih tvari, jedan se biljni izvor izdvojih od ostalih: bijele chia sjemenke. Kao jedan od najbogatijih superhrana u prirodi, ovaj je vrlo poznati sastojak snažna fito hranjiva tvar koja je toliko prepuna blagodati koje pomažu Artistry Skin Nutrition™ formulama da zadovolje svih pet osnovnih potreba kože kako bi koža bila vidljivo zdravog izgleda. Zato je on osnova svakog Artistry Skin Nutrition™ proizvoda. I svaki dio sjemenke se koristi – ništa se ne baca!

© Donna Aristo

Obratite pozornost!

Sačuvat ću pojedinosti o svakom proizvodu za veliko otkrivanje, ali ću s vama podijeliti da ima puno proizvoda za hidrataciju i sprječavanje nastanka bora i tankih linija, kao i za učvršćivanje kože. Sastojci svakog proizvoda formulirani su tako da djeluju sinergijski jedan s drugim i mogu se miješati i uskladiti kako bi zadovoljili vaše pojedinačne potrebe u bilo kojem trenutku.

Ovi novi proizvodi također će raditi u savršenom skladu sa svim Artistry Intensive proizvodima za njegu kože, Artistry Signature Select personaliziranim serumima i maskama te Dermasonic uređajima. Što biste više mogli tražiti?

Pitali ste i mi smo vas saslušali

Zapravo, znam što biste mogli pitati i sada uistinu možete reći „NE". Nema više testiranja na životinjama, sastojaka životinjskog podrijetla, parabena, mineralnih ulja ili natrijevog lauril sulfata (SLES).

Također smo rekli „DA” veganskim, nadahnutim prirodom, sljedivim „herojskim" sastojcima, održivim metodama uzgoja, dermatološki testiranim, inovativnim i, prije svega, dokazanim sigurnim sastojcima za sve tipove kože i sve dobi. I sve se proizvodi u pogonima koji ponovo koriste i recikliraju svoje proizvode, što rezultira velikim smanjenjem papira i plastike.

Uf! I to je to. Artistry marka, s više od 60 godina iskustva u znanosti o ljepoti i koži, savršeno je usklađena s Nutrilite™, najboljom markom vitamina i dodataka prehrani na svijetu*, koja ima više od 85 godina iskustva u prehrani i wellnessu. Zajedno oni imaju 145 godina iskustva! Svi zajedno rade na zdravlju vaše kože.


Izvor: Euromonitor International Limited. Globalni postotni tržišni udjeli u prodaji vitamina i dodataka prehrani prema maloprodajnim cijenama 2020.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem