Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Je li tonik zaista potreban za kožu?

Ljepota

Michelle D’Allaird, Artistry stručnjak za njegu kože, objašnjava zašto ne želite izostaviti Artistry Skin Nutrition™ tonere iz svoje rutine njege kože

Temelj zdrave kože započinje s pravilnom njegom kože. Sve počinje s osnovama, a osnove uvijek ostaju iste, pa ih vrijedi naučiti. Dobar i jednostavan režim njege kože zahtijeva sredstvo za čišćenje, toner i hidratantnu kremu (tim redoslijedom). Otuda možete poboljšati svoj režim serumima, proizvodima za tretman i maskama. No, za sada se usredotočimo na jedan od najčešće zanemarenih osnovnih proizvoda - toner.

Prednosti tonera

On ima ključnu ulogu u zdravlju kože i izravan utjecaj na pripremu kože za proizvode koji se koriste odmah nakon njega. Toneri uravnotežuju pH kože, omogućujući optimalno prodiranje aktivnih sastojaka kod proizvoda za tretmane i hidratantne kreme. Također, oni sami dodaju hidrataciju koži i povećavaju svježinu kože.

Otkad se sjećam, toneri se uvijek izostavljaju, smatraju se nepotrebnima i slabo se kupuju. Međutim, ovaj proizvod uvelike koristi koži i poboljšava učinkovitost mnogih proizvoda u vašoj rutini njege kože. Zašto bismo ga ikad izostavili?

© Getty Images

Artistry Skin Nutrition™ toneri idu korak dalje

Artistry Skin Nutrition™ toneri pružaju dodatne prednosti koži koje nadilaze prijašnje formule te premašuju konkurentske formule.

Svi sadrže gel od bijelih chia sjemenki – sastojak koji se dobiva namakanjem bijelih chia sjemenki kako bi se dobio gel obogaćen fito hranjivim tvarima koji učinkovito energiziraju kožu nakon čišćenja. Uravnotežuju pH kože i mikrobiom kako bi se uspostavila savršeno uravnotežena barijera dobrih i loših bakterija.

Ravnoteža bakterija apsolutno je neophodna za zdravlje kože. Izravno utječe na sposobnost kože da reagira, prihvati i služi kao zaštita za okoliš i proizvode za njegu kože.

Kada je mikrobiom nestabilan, dolazi do mnoštva negativnih događanja:

  1. Utječe na apsorpciju i prodiranje sastojka. Koža tada može blokirati aktivne sastojke ili apsorbirati previše.

  2. Uzročnici stresa iz okoliša imaju otvorena vrata. Zagađivači iz okoliša, svjetlost, kozmetika i gotovo sve oko nas ima dopuštenje da preplave kožu i izazovu štetu uzrokovanu slobodnim radikalima.

  3. Neuravnotežen mikrobiom izravno dovodi do osjetljivosti kože i upale, dva najveća problema kože današnjih ljudi.

Sve se to može riješiti uporabom tonera.

Savršeno jasno – i vaša koža!

Kada shvatite činjenice, prednosti tonera su jasne i potreba za njima više nije upitna. Za zdravu kožu potrebna je dobra rutina njege kože. Artistry Skin Nutrition™ tonici ne samo da isporučuju ono što je potrebno, već i više od toga kako bi vam pružili zdrav, lijep i mladolik izgled kože.

Ponudit ću vam izazov: koristite toner dva puta dnevno tijekom pet dana i sami vidite razliku na svojoj koži!

Isprobajte Artistry Skin Nutrition tonere besplatno.

Ako još niste isprobali Artistry Skin Nutrition™ tonere, imate sreće! Od 1. veljače možete kupiti tri nova kompleta s dnevnim i noćnim hidratantnim kremama za jednu njegu ( Artistry Skin Nutrition™ Komplet za obnavljanje , Artistry Skin Nutrition™ Komplet za učvršćivanje and Artistry Skin Nutrition™ Komplet za hidrataciju ), te dobiti besplatan mini toner (50 ml) za istu njegu! Ovo je izvrstan način da isprobate novi proizvod, poklonite mini tonere voljenoj osobi ili stranci ili ga koristite za putovanja.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem