Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Amway

Specijalizirana njega kože, posebno za vas!

Ljepota

Potražnja za personaliziranom njegom kože više nije potreba ili želja. To je neophodno.

Naša želja za personaliziranom njegom kože i tijela rezultat je veće svijesti o zdravlju i wellnessu, prepoznavanja povezanosti između unutarnje i vanjske ljepote i ustrajanja na održavanju mladosti.

Artistry Signature Select™ kolekcije stavlja snagu personalizacije u vaše ruke. Možete birati bilo koju kombinaciju proizvoda, pa čak i mijenjati proizvode kada je vašoj koži potrebna promjena.

Zašto personalizirati?

Koža se stalno mijenja. To je zato što na nju izravno utječu različiti čimbenici poput navika u prehrani, pušenju i piću, unos vode, dodaci prehrani, san, stres i lokalna njege kože.

Štoviše, kako se ti čimbenici i vaše vanjsko okruženje mijenjaju, tako se mijenjaju i potrebe vaše kože. Zato ono što djeluje ljeti možda neće djelovati zimi, a ono što djeluje kod kuće možda neće djelovati na odmoru.

Ono što je vašoj koži potrebno danas razlikuje se od onoga što će joj biti potrebno sutra, sljedeći tjedan, sljedeći mjesec ili sljedeće godine. Drugim riječima, apsolutno je bitno imati kontrolu nad potrebama vaše kože koje se stalno mijenjaju.

Tri problema, jedan fenomenalan proizvod

Artistry Signature Select™ Personalizirani serumi na vrhu su popisa vrhunskih proizvoda za njegu kože. Svaka Signature Select baza prepuna je biljnih tvari bogatih hranjivim tvarima koje pojačavaju aktivne sastojke u svakom od ciljanih aktivatora.

Omogućujući kombinaciju do tri aktivatora po baznom serumu, možete odjednom tretirati više problema kože. Bilo posvjetljivanjem, hidratacijom, smanjenjem bora, učvršćivanjem ili uklanjanjem tamnih mrlja, možete odrediti svoja tri najveća problema kože i umiješati svoj vlastiti serum. Kako se potrebe vaše kože s vremenom mijenjaju, jednostavno umiješajte novi serum kako biste stvorili savršen spoj.

Multi-maskiranje ​​na vaš način

Multi-masking kod kuće Njega maskama kod kuće je kao da imate svoje toplice. Međutim, odabir najbolje maske može biti veliki izazov kao i odabir vašeg sredstva za čišćenje. Ali ne više!

Artistry Signature Select™ Maske osmišljene su za tretiranje specifičnih problema kože i mogu se kombinirati. Kao i kod svih Artistry Signature Select proizvoda, odaberite skupinu maski koje vam odgovaraju: za upijanje masnoće na nosu, posvjetljivanje oko očiju, hidrataciju obraza, piling brade ili učvršćivanje vrata – izbor je vaš.

Pružite svom tijelu ljubav koju zaslužuje

Koža je najveći tjelesni organ, no ljudi se obično usredotočuju samo na mali dio kože na licu. Međutim, budući da naša koža stari zajedno s nama, moramo se brinuti o svakom njenom centimetru.

Baš kao i na licu, koža na našem tijelu ima različite potrebe na različitim područjima. Artistry Signature Select Body™ proizvodi formulirani su za specifične probleme kože. Čišćenje, piling, hidratacija, posvjetljivanje i učvršćivanje… što bi vašem lijepom tijelu moglo više trebati? Možete miješati i uskladiti ovisno o vašim specifičnim željama i ciljanim područjima.

Personalizacija služi da dobijete ono što trebate, kada vam je to potrebno. To je tako jednostavno. Artistry Signature Select preuzeo je ovu jednostavnost i primijenio je na svaki centimetar kože. Sve što trebate učiniti je pronaći svoj osobnu kombinaciju proizvoda!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem