Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Njega kože, Clean Beauty način

Ljepota

Artistry Skin Nutrition™ proizvodi razvijeni su u skladu s Clean Beauty vrijednostima

Što god da vam život donese, održivo i etičko djelovanje zahtijeva malo (ili puno) dodatnog razmišljanja i truda. Od vašeg svakodnevnog putovanja na posao i vašeg kućnog sustava recikliranja do odjeće, namještaja i hrane koju kupujete – postoji toliko mnogo načina da budete ekološki svjesni.

Na sreću, vođenje brige o svojoj koži jedan je od lakih načina, posebno zahvaljujući Artistry Skin Nutrition™ . Ova linija proizvoda razvijena je u skladu s Clean Beauty filozofijom Artistry proizvoda. Bilo da hidratizirate, štitite ili čistite svoju kožu, Artistry Skin Nutrition™ linija omogućuje vam da to učinite na ekološki prihvatljiv i etički način, održavajući vašu kožu čistom koliko i vašu savjest.

Što je Clean Beauty filozofija?

Ukratko, Clean Beauty filozofija je praksa razvijanja proizvoda za kožu i ljepotu koji ne samo da koriste vama, već i svijetu oko vas – planeti i svim njenim bićima, velikim i malim.

Biti predan određenim načelima znači biti selektivan kada su u pitanju metode i sastojci proizvoda. Ako nešto ne zadovoljava sljedeće kriterije, Artistry™ Clean Beauty to ne dopušta..


Artistry™ Clean Beauty


Održivi uzgoj

Kako bi dobili Clean Beauty priznanje, sastojci* za Artistry™ proizvode za njegu kože moraju označiti nekoliko kriterija. Prvi kriterij je da se uzgajaju pomoću održivih metoda koje pružaju blagodati za zemlju i okolne zajednice.

Nutrilite™ farme ili NutriCert™ partnerske farme uzgajaju određene biljke kako bi osigurale prirodne sastojke za tu svrhu. Npr., Zaštitni kompleks razvijen je za jačanje obrambenog sustava vaše kože koristeći ekstrakt acerole trešnje, australske tratinčice i kupine iz biljaka uzgojenih prema Nutrilite™ standardima.


Sljedivost i pouzdanost

Oslanjanje na održive prakse uzgoja je izvrsno, ali postoji dugotrajan proces od uzgoja sastojaka i trenutka kada dotaknu vašu kožu. Artistry™ sljedivost je predanost pružanju dokaza o tome kako se proizvodi proizvode, nudeći transparentnost od znanstvenih prednosti sastojaka sve do rezultata ispitivanja. Clean Beauty znači vjerovati u kvalitetu proizvoda za njegu kože.


Dobrobit životinja

Proizvode za njegu kože potrebno je testirati. Od testova čistoće do testova sigurnosti i učinkovitosti, opsežna ispitivanja jedna su od stvari koji Artistry Skin Nutrition™ proizvode čine tako pouzdanim. Ako su sastojci dobiveni od životinja, proizvodi neće proći niti jedan test. Što se tiče testiranja na životinjama, to je automatski neuspjeh za Clean Beauty.

Kako bi predanost dobrobiti životinja postala službena, svi Artistry Skin Nutrition™ proizvodi registrirani su kod Veganskog društva.


Minimalni otpad

Proizvodni proces sastavni je dio toga treba li se proizvod smatrati ekološki prihvatljivim, zbog čega Clean Beauty filozofija podrazumijeva obvezu da proizvodni pogoni budu najmanje 90% bez odlagališta otpada.


Pakiranje

To je vrhunac svega. Smanjenje količine papira i plastike koji se koriste za pakiranje je Clean Beauty način povezivanja etički dobivenih i razvijenih Artistry Skin Nutrition™ proizvoda u urednu malu mašnu za vas, ekološki osviještenog korisnika.


*Samo Nutrilite™ sastojci

Povezani sadržaj

Prednosti tonera za kožu

Ljepota

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem