Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Posebne potrebe kože tijekom jeseni i zime

ARTISTRY

Kako se mijenjaju godišnja doba tako se mijenja i zdravlje i stanje vaše kože. Da biste zadržali svoju kožu u vrhunskoj formi, vaši proizvodi za njegu kože također se trebaju mijenjati!

Postoje tri komponente koje mislim da su neophodne za pripremu kože za jesenske i zimske mjesece:

  1. Odstranite odumrle stanice kože

  2. Procijenite svoj režim njege kože kod kuće radi povećanja vlage

  3. Dodajte ili promijenite proizvode za njegu.

Piling nakon ljetnih mjeseci je odličan način da se riješite viška stanica kože nakon izlaganja suncu. To je idealno vrijeme za korištenje ARTISTRY™ intensive obnavljajućeg peelinga ili u rutinu svoje noćne njege kože uvrstite ARTISTRY essentials djelotvorno hidratantno sredstvo za obnavljanje kože. Oba proizvoda će povećati izmjenu stanica što rezultira u zdravoj, podatnoj koži i povećanju sposobnosti kože u upijanju proizvoda i hidrataciji.

Kada je riječ o njezi kože, ja bih napravila usporedbu s odjećom - ne nosite istu odjeću zimi i ljeti, zar ne? Naravno da ne, tako bi trebalo mijenjati i režim njege kože! Njega kože tijekom jeseni i zime treba uključivati proizvode za dodatnu hidrataciju i zaštitu. Postoje mnoge opcije. Na primjer, ako tijekom ljeta koristite essentials hidratantne proizvode, tijekom zime možete koristiti TIME DEFIANCE™ proizvode. Ako trenutno koristite TIME DEFIANCE proizvode, možete umjesto losiona, koji ste koristili tijekom ljeta, koristiti kremu tijekom zime. A, ako već koristite kremu, možete dodati ARTISTRY essentials hidratantno sredstvo Plus u svoj režim prije nanošenja hidratantne kreme!

Na kraju, dodajte novi proizvod za njegu kože svom dnevnom režimu. ARTISTRY TIME DEFIANCE losion za obnavljanje kože i Intensive serum za učvršćivanje kože i njegu protiv bora fantastični su proizvodi za ciljanu njegu kože kako biste postigli njeno optimalno stanje za jesen i zimu.

Učinite to jednostavno. Tijekom tih mjeseci, dobro se obucite, zaštitite i budite u toplom... na isti način se brinite i za svoju kožu. Njegujte je, štitite od suhoće izazvane hladnoćom i držite dobro hidratiziranom!

ARTISTRY essentials
1) Hidratantno sredstvo Plus ; br. proizvoda: 104133
2) Djelotvorno hidratantno sredstvo za obnavljanje kože ; br. proizvoda: 107992
ARTISTRY TIME DEFIANCE
3) Sredstvo za čišćenje kože ; br. proizvoda: 102795
4) Tonik ; br. proizvoda: 102796
5) Dnevna zaštitna krema ZF15 ; br. proizvoda: 101821
6) Noćna zaštitna krema ; br. proizvoda: 101823
7) Vitamin C i Wild Yam; proizvod nije dostupan na hrvatskom tržištu
8) Losion za obnavljanje kože ; br. proizvoda: 100240
ARTISTRY intensive
9) Obnavljajući peeling; br. proizvoda: 107998
10) Serum za učvršćivanje kože i njegu protiv bora ; br. proizvoda: 109709

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem