Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Riješite se problematične kože bez problema pomoću Aloe Vere

ARTISTRY

Spriječite nastanak prištića novom essentials by ARTISTRY linijom proizvoda za nečiste dijelove kože

Hormonalne promjene u mladih i tinejdžera mogu uzrokovati dramatične promjene na koži. Mnogi se bore s aknama. Povratak u školu nakon ljetnih praznika s licem prekrivenim nečistoćama, prištićima i miteserima može drastično utjecati na njihovo samopouzdanje. Riješite njihove probleme suzabijanjem problematične kože.

Budući da su tinejdžeri često nemaju dovoljno strpljenja, njihov im užurbani način života ne ostavlja dovoljno vremena za duge tretmane za njegu kože. Tu nastupaju novi proizvodi linije essentials by ARTISTRY™ za nečiste dijelove kože. Osmišljeni kao nadopuna asortimana proizvoda essentials by ARTISTRY, oni na prirodan način brinu o tipovima kože sklonim aknama i upalama te ciljano djeluju.

Saznajte koji ste tip

Bez obzira na to pojavljuju li se akne u tinejdžerskoj dobi ili u mladosti, vrlo je važno rano započeti s dobrim navikama kada je riječ o njezi kože. Jednostavno je otkriti je li koža masna ili ne. Samo operite lice blagim sapunom i pričekajte. Ako je koža masna bez nanošenja bilo kakvih losiona ili krema, tada imate masnu kožu.

Zašto je masna koža sklona aknama?

Masnu kožu mogu uzrokovati različiti čimbenici, uključujući genetiku, pubertet, stres, manjak sna ili lošu prehranu. Pretjerano masna koža plodno je tlo za nastanak bakterija, začepljenje pora i upale, što dovodi do nastanka akni.

Budite nježni, ali učinkoviti!

Grubo ribanje, sredstva ili tretmani za čišćenje samo će isušiti i nadražiti kožu, ali i pogoršati mitesere i akne. Za uspješan tretman kože sklone aknama treba biti nježan, ali učinkovit. I ciljano djelovati. Očistite lice essentials by ARTISTRY gel-sredstvom za čišćenje za nježno uklanjanje nečistoća koje uzrokuju začepljenje pora i akne.

Usmjerite se na problematična mjesta

Nakon čišćenja nanesite essentials by ARTISTRY osvježavajući tonik za nečiste dijelove kože. Ovaj nježni, višenamjenski tonik posebno je osmišljen za kožu sklonu aknama te sadržava prirodnu limunsku i salicilnu kiselinu. Potonja pomaže u sprječavanju pojave akni, prištića i mitesera.

Nužno je nastaviti s primjenom essentials by ARTISTRY gela za nečistu kožu za ciljani pristup u rješavanju prištića. Sadržava lijesku i salicilnu kiselinu te je prirodna formula za sprječavanje nastanka prištića koja umiruje kožu i smanjuje crvenilo tijekom djelovanja, omogućujući zacjeljivanje kože.

Najbolji savjeti za kožu bez akni:

  1. Ne dirajte akne! Teško se oduprijeti, no tinejdžeri moraju shvatiti da se dodirivanjem akni, prištića i mitesera samo šire bakterije, što dovodi do njihove pojave na drugim mjestima.

  2. Kolekcija proizvoda essentials by ARTISTRY jednostavna je, brza i učinkovita, a uz to i prirodna. Pogledajte videozapis "3 minute do izvrsne kože" na Amwayevoj internetskoj stranici.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem