Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© istockphoto

Neka nesavršenosti na vašoj koži ostanu dobro čuvana tajna!

ARTISTRY

Novi ARTISTRY proizvodi za sjajnu i besprijekornu kožu.

Nemojte dopustiti da vam problematična koža upropasti dan, posebno kada se problemi mogu jednostavno sakriti. Sa zadovoljstvom vam predstavljamo trendove za vašu kolekciju make-upa: ARTISTRY EXACT FIT™ Korektor i ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ Iluminirajuću kremu za ispravljanje boje (ZF50). Ta dva proizvoda zajedno prekrivaju mrlje, pomažu pri smanjenju podočnjaka i daju vašem cijelom tenu prirodni sjaj.

Zbogom nepravilnostima

ARTISTRY EXACT FIT Korektor posebno je osmišljen kako bi se uz minimalan trud smanjile nepravilnosti. Tekuća formula, dostupna u pet prirodnih nijansi, pomaže sakriti akne i mrlje na koži bez vidljivih tragova korektora.

Uz tri univerzalne nijanse, korektor je dostupan i kao posvjetljivač (Brightener). Brightener se može upotrebljavati za isticanje kontura lica i strateško posvjetljivanje lica za sjajnu kožu. Nakon nanošenja odgovarajuće nijanse korektora i Iluminirajuće kreme za ispravljanje boje nanesite Brightener:

  1. preko središta čela

  2. niz most nosa,

  3. na jagodice,

  4. na unutarnje kuteve očiju,

  5. uz luk vrha usana,

  6. na luk iznad brade.

Potom ga ujednačite kistom.

Neka vaše lice sjaji

Kada ne želite stavljati tekući puder ili puder u prahu, ali i dalje želite da je ton vaše kože ujednačen i sjajan, ARTISTRY IDEAL RADIANCE™ Iluminirajuća krema za ispravljanje boje pravi je proizvod za vas! Dostupna je u tri univerzalne nijanse i bez problema se stapa s gotovo svim tonovima kože. Iluminirajuća krema za ispravljanje boje kombinacija je učinaka posvjetljivanja i zaštite koji su karakteristični za proizvode za njegu kože i postizanja savršenog tena koji je karakterističan za pudere. Sastojci poput mješavine biljaka i proteina bisera održavaju hidrataciju kože, a ZF 50 blokira štetno UV zračenje kako bi se spriječio daljnji gubitak boje.

Četiri koraka do prirodnog besprijekornog izgleda kože

  1. Utapkajte štapić korektora na područja koja želite prikriti ili posvijetliti. Nježno ga razmažite prstima za ujednačivanje.

  2. Za smanjenje podočnjaka nanesite korektor ili posvjetljivač u obliku naopako okrenutog trokuta tako da je vrh trokuta usmjeren prema obrazu.

  3. Prstima ili kistom za tekući puder iz ARTISTRY™ kompleta kozmetičkih kistova nanesite Iluminirajuću kremu za ispravljanje boje.

  4. Vjerujete u sebe! Neka vaš dan započne jednako dobro kao što izgledate. Vaš dobar stav pomoći će vam pri predstavljanju ovih novih proizvoda na tržištu kupcima.

BONUS: Video vodiči

Želite još savjeta i trikova za make-up? Pogledajte naše video vodiče „Kako nanositi korektor” i „Pet trikova s korektorom” i postanite profesionalci!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem