Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Detox Duo Solution

ARTISTRY

Jednostavan program u šest tjedana do prekrasne, sjajne kože

Koncept detoksikacije nije ništa novo. Kao stručnjaci za zdravlje i ljepotu razumijemo nužnost oslobađanja tijela i kože od onečišćivača, toksina, viška tjelesnog otpada. Često, prvo o čemu se brinemo, je tijelo iznutra, zaboravljamo da koža nije samo najveći organ na tijelu, već i najveći organ za oslobađanje od otpada. To čini potrebu za detoksikacijom apsolutno nužnom. Pitanje je sada, kako se pravilno detoksirati i kada se treba pravilno detoksirati.

Ne brinite, ARTISTRY™ ima za vas rješenje, ARTISTRY Detox Solution: program u šest tjedana koji udahnjuje svježinu i život u svaki tip kože, sve starosne dobi i svako stanje kože. Kombiniranjem dva Artistry najučinkovitija intenzivna proizvoda – ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Obnavljajući peeling i ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Napredni vitamin C + hijaluronska kiselina – postiže se obnova stanica kože učinkovitim odstranjivanjem odumrlih stanica i snažna zaštita od antioksidansa te obnavljanje elastičnosti kože s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom.

Program je jednostavan:

1. i 2. tjedan su tjedni za pripremu

Redoviti dnevni tretman:

  1. Ujutro: Očistite kožu, nanesite: tonik, serum, hidratantnu kremu.

  2. Navečer: Očistite kožu, nanesite ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Obnavljajući peeling (2x tjedno), nanesite: tonik, serum, hidratantnu kremu.

Od 3. do 6. tjedna je vaš pravi režim detoksikacije.

Redoviti dnevni tretman:

  1. Ujutro: Nakon toniranja te prije seruma i hidratantne kreme nanesite ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Napredni vitamin C + hijaluronsku kiselinu.

  2. Navečer: Nanesite ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Napredni vitamin C + hijaluronsku kiselinu, pojačajte učinkovitost s vašim Dermasonic uređajem. Zatim dovršite večernji režim detoksikacije nanošenjem hidratatne kreme na područje oko očiju i na lice.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Imajte na umu

Nastavite s ARTISTRY INTENSIVE SKINCARE Obnavljajućim peelingom dva puta tjedno, naročito u večernjim satima, kako biste izbjegli izlaganje suncu tijekom dana. Ovaj jednostavan program u šest tjedana traje samo nekoliko minuta i uključuje samo dva dodatna proizvoda, a postiže se potpuno detoksirana koža koja može disati, štititi se, obnavljati se i koja ima sjaj.

Vaša koža, moja koža..., bez obzira na godine, stanje i tip kože, može imati koristi od Detox programa ... u samo šest tjedana!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem