Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Shutterstock

Foundation 101: odaberite ispravan

ARTISTRY

U prvom dijelu naše ARTISTRY™ serije članaka o puderima, predstavili smo vam razne proizvode kako bismo vam pomogli kreirati savršenu podlogu!

Stvaranje besprijekorne podloge kojom ćete naglasiti oblik i istaknuti najbolje karakteristike svog lica, jednostavno je! Sve što trebate su pravi proizvodi i malo znanja o tome kako ih koristiti. Tu nastupamo mi: u seriji članaka posvećenih ARTISTRY puderima, pomažemo vam razumjeti potrebe vaše kože i tena te raspon dostupnih proizvoda i kako najbolje to kombinirati da bi se dobila savršena podloga za vaš make-up. Spremni? Počnimo s osnovama:

Zašto nam je potreban puder?

Je li to doista važno? Zašto ga jednostavno ne bismo preskočili i odmah nanijeli sjenilo za oči i rumenilo? Drago mi je što to pitate - postoje valjani razlozi zbog kojih ne biste trebali preskočiti podlogu:

 1. Trenutni glamur - Tamni krugovi, mrlje, nečisti dijelovi kože, ožiljci i pigmentacija su neki od krivaca zbog čega vaša koža izgleda manje savršeno. Puder i korektor pokrivaju nepravilnosti te tako stvaraju glatku, ravnomjernu podlogu. Bez pudera, te nepravilnosti i dalje odvraćaju pažnju i umanjuju vaš izgled.

 2. Više pop - Budući da stvara jednoliku podlogu na vašoj koži, puder ujedno stvara platno za modeliranje i dugovječnost. Od sjenila za oči i rumenila do highlightera, sav dodatni make-up nanosit će se ljepše, izgledati bolje i biti dugotrajniji kada se nanosi na pravu podlogu.

 3. Savršen oblik - S malo pametnog oblikovanja - posvjetljavanja i sjenčanja - možete istaknuti svoje najbolje karakteristike. Nešto što se ne može učiniti bez pravog pudera i kombinacije korektora.

 4. Zaštita od sunca - Štetne UV zrake su jedan od uzroka pojave starenja. ARTISTRY puderi sadrže ZF, što znači da osim što daju mladenački izgled, oni također štite vašu kožu.

POMOĆ! Ne znam kako odabrati svoj puder

Čujemo vas - može biti zbunjujuće. Srećom, tajna za ispravan odabir leži u odgovoru na tri jednostavna pitanja:

1. Koji je moj cilj?

Ovo nije trik pitanje. Iako je, naravno, glavni cilj pudera da vašu kožu čine besprijekornom, gdje i kako planirate nositi puder utječe na vrstu pokrivenosti koja vam je potrebna:

 1. Lagano - prozračno, jedva postoji puder za neprimjetni make-up izgled, pokriva neke nesavršenosti

 2. Srednje - puder koji prekriva neujednačen ten kože i lagane nesavršenosti, za postizanje ravnomjeranog izgleda

 3. Potpuno prekrivanje - kremaste, posebno snažne formule za prekrivanje koje pokrivaju akne, tamne mrlje, crvenilo i ožiljke u jednom tankom sloju

© Getty Images

BRZI SAVJET: Postupno gradite željenu pokrivenost, koristeći kist za nanošenje pudera, aplikator/spužvicu ili vrhove prstiju, neprestano miješajući umjesto da zalijepite sloj proizvoda!

2. Koji je moj stil života?

Ograničavati se na jednu vrstu pudera je kao ograničiti se na jedan par cipela. Baš kao što ne biste nosili visoke pete na plažu, vjerojatno ne biste nosili niti puder za potpunu pokrivenost. Vaš puder mora odgovarati vašim potrebama, raspoloženju i načinu života. Za većinu žena to znači da jedan proizvod jednostavno nije dovoljan. Potreban vam je izbor. Neke stvari koje treba razmotriti:

 1. Stupanj pokrivenosti - raspon nijansi na koje trebate biti spremni gdje god vas život vodi - od plaže do plesne dvorane

 2. Sezona - proizvodi koji ne samo da dozvoljavaju sezonske razlike u boji kože, nego i olakšavaju potrebe kože kroz promjenu sezona, kao što je dodatna hidratacija

 3. Završni izgled - raspon nijansi koje nadopunjuju vaše raspoloženje i drugi make-up - vlažni puder za sjajan ten, na primjer, ili matirani za trenutke kad biste željeli da vam sjenilo za oči svjetluca

3. Koja je moja nijansa i podton kože?

Nakon što odredite što vam je potrebno da biste donijeli pravi odabir pudera, morate odrediti dubinu i podton prirodnog tena kože. Kako bi vam pomogli u postizanju najtočnijeg izgleda, ARTISTRY je kategorizirao svoje pudere u šest nijansi:

Nijansa 1 (L1) – Light
Nijansa 2 (L2) – Light-medium
Nijansa 3 (L3) – Medium
Nijansa 4 (L4) – Medium-deep
Nijansa 5 (L5) – Deep
Nijansa 6 (L6) – Very deep

Osim toga, ARTISTRY ih je također podijelio u tri skupine podtonova:

 1. Topao - za kožu koja ima zlatnu ili maslinastu nijansu

 2. Neutralan - za kožu koja ima ravnomjernu, neutralnu nijansu, koja nije niti ružičasta ni zlatna

 3. Hladan - za kožu koja ima ružičastu nijansu

Ako ste znatiželjni kako odrediti točan podton kože, pogledajte Katalog proizvoda ili posjetite Amwayevu internetsku stranicu.

Želite više savjeta i trikova o puderima? Pažljivo pratite sljedeće nastavke naše ARTISTRY Foundation 101 serije članaka!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem