Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Specijalno za vas

ARTISTRY

Kako serumi zadovoljavaju naše individualne potrebe u njezi kože

Nije nimalo lako držati korak s današnjim svijetom njege kože koji se stalno mijenja. No, lako je pronaći proizvod koji odgovara vašim potrebama i donosi rezultate. Sve što trebate učiniti je početi koristiti ARTISTRY™ marku.

ARTISTRY je uvijek bio „dva koraka ispred" konkurencije – a danas je još i više! S najboljim sastojcima koji daju najvidljivije rezultate, ARTISTRY proizvodi maksimalno povećavaju učinkovitost i pružaju personaliziranu njegu kože.

Na prvom mjestu je maksimalna učinkovitost. Svaki proizvod u kolekciji za njegu kože ima važnu ulogu. Uvijek svojim strankama kažem da cijela kolekcija za njegu kože donosi istinske blagodati za kože, nešto poput timskog rada. Ako želite postići maksimalne blagodati od proizvoda za njegu, potrebna vam je čista kože što znači da trebate imati dobro sredstvo za čišćenje. Za postizanje maksimalnih blagodati kod uporabe hidratantne kreme, morate osigurati minimalno nakupljanje stanica – što znači da trebate imati dobar piling, i tako dalje – razumijete što vam govorim.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Michelle objašnjava zašto ste kod njege kože vi na prvom mjestu! Napominjemo da je ovaj videozapis dostupan samo na engleskom jeziku.

Međutim, kada je riječ o isporuci najveće koncentracije aktivnih sastojaka, „serum” je apsolutni must-have proizvod. Zbog svojih formula serumi imaju sposobnost prodiranja duboko u slojeve kože, isporučujući aktivne sastojke vrlo specifičnim, ciljanim problemima kože. ARTISTRY serumi sadrže detaljno određene aktivne sastojke koji su obogaćeni antioksidantima, NUTRILITE-baza obogaćena čistim sastojcima koji učinkovito prodiru u kožu – za razliku od bilo kojeg drugog proizvoda na tržištu.

Zatim slijedi personalizacija. Zašto personalizacija? Zato što smo svi različiti. Imamo različitu kožu, različite čimbenike koji utječu na nas, različite stilove života, različite genetske čimbenike i različite probleme kože koje se prije svega stalno mijenjaju. Ono što danas zadovoljava naše potrebe u njezi kože najvjerojatnije će biti potpuno drugačije za šest mjeseci.

Zašto serum? Zbog maksimalnih blagodati.

Zašto personalizacija? Jer ste VI na prvom mjestu!

Povezani sadržaj

Unaprijedite svoje poslovanje naprednim alatima!

Osobna njega

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem