Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Getty Images

Vaša koža je jedinstvena

ARTISTRY

Je li vam dosta bora, tamnih mrlja ili kože bez sjaja? Prilagodite svoju njegu kože s našim novim učinkovitim tri-u-jedan serumom

Žene diljem svijeta, bez obzira na njihovu dob ili etničku pripadnost, imaju iste brojne, specifične probleme s kožom. Bez obzira je li naša koža suha, dehidrirana ili bez sjaja, imamo li problema s borama, nečistim dijelovima kože ili tamnim mrljama, tražimo proizvode koji rješavaju naše osobne probleme. Zato što je koža s nama svaki dan tijekom godine!

Koristeći naše bogato iskustvo u njezi kože i nakon analize više od 32.000 lica, ARTISTRY je ponosan što lansira novi ARTISTRY SIGNATURE SELECT™ Personalizirani serum.

Najviše prilagođeno rješenje koje je ARTISTRY ikada stvorio, ARTISTRY SIGNATURE SELECT Personalizirani serum nudi najmanje 25 mogućih kombinacija za rješavanje brojnih i specifičnih problema kože svake pojedine žene, tako da vaše rješenje za njegu kože pruža visoku razinu učinkovite njege kako biste imale izvrsnu kožu.

Jedan serum, tri problema kože

Bore, tanke linije, tamne mrlje, koža bez sjaja ili suhoća? Nema potrebe za uporabom različitih seruma! ARTISTRY SIGNATURE SELECT Personalizirani serum je rješenje s tri proizvoda u jednom koje može otkriti do tri pojedinačna problema kože i izravno ih tretirati. Lako se i brzo upija, prodire u slojeve kože kako bi tretirao izvor svakog problema, popravljajući izgled vaše kože.

ARTISTRY SIGNATURE SELECT Personalizirani serum sastoji se od ARTISTRY SIGNATURE SELECT baznog seruma plus tri od pet mogućih aktivatora (protiv bora, za učvršćivanje kože, protiv mrlja, za posvjetljivanje i hidrataciju). Testirano je i pokazalo se vrlo učinkovitim kada se bazni serum ispravno miješa s do tri aktivatora, a koristili smo specijalnu tehnologiju za zaštitu formula i kako bismo ih održali svježim dok ih ne pomiješate.

ARTISTRY SIGNATURE SELECT Personalizirani serum jednostavan je za uporabu!

  1. Odaberite aktivatore koje želite, na temelju vaših potreba.

  2. Pomiješajte ih s baznim serumom.

  3. Pričvrstite aktivatore na bočicu.

  4. Okrenite kako biste dodali sadržaj.

Niste sigurni kako odabrati svoj Personalizirani serum? Napravite individualnu procjenu kože na NOVOJ ARTISTRY Virtual Beauty aplikaciji od 10. lipnja!

Viša koncentracija aktivnih ključnih sastojaka

Serumi su proizvodi koje nanosite na kožu nakon čišćenja i prije hidratacije. Njihova je prednost što su lagani i brzo se upijaju, isporučujući sastojke u slojeve kože kako bi riješili uzrok problema. Oni su poput učinkovitih boostera.

Bazni serum pokreće naša voda 100% obogaćena biljkama koja sadrži mješavinu pet NUTRILITE™ biljnih proizvoda, uključujući ekstrakte špinata, šipka, zelenog čaja, acerola trešnje i crnog ribiza. Sadrži najvišu koncentraciju i najveći broj NUTRILITE sastojaka koje je ikada ponudio ARTISTRY u jednom proizvodu.

Žene žele prilagođene proizvode u svakom području našeg života kako bi nam pomogle ostvariti visoke standarde ljepote koje znamo da možemo postići kvalitetnim proizvodima. Sa snagom do tri seruma u jednom, iskusite najviše prilagođeni ARTISTRY serum do sada – i podijelite ga sa svojim strankama!

Povezani sadržaj

Unaprijedite svoje poslovanje naprednim alatima!

Osobna njega

Više

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem