Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Shutterstock

Isprobajte, zavolite, nosite i podijelite!

ARTISTRY

Sve to i više možete učiniti s ARTISTRY Virtual Beauty aplikacijom!

Bez obzira želite li najnovije inovacije u njezi kože ili modernu dekorativnu kozmetiku, mi imamo popularni novi digitalni alat za sve ANP/SK+-e, obožavatelje ARTISTRY proizvoda i strastvene osobe!

  1. Otkrijte odgovarajuće proizvode za njegu kože, prilagođene vašim potrebama tena.

  2. Odaberite najljepše nijanse i završne make-up izglede za vašu kožu, oči, usne i obraze.

Sve o aplikaciji

Početna stranica
Uvijek ažurirana najnovijim markama i novim proizvoda kako biste uvijek mogli držati korak s vašim osobnim navikama uljepšavanja.

Njega kože
- Virtualno procijenite potrebe vaše kože i naučite kako ih rješavati s prilagođenim preporukama za proizvode i režimom ljepote
- Unesite selfie u aplikaciju kako biste dobili povratnu informaciju pomoću Mapiranja (analize kože) s rezultatom o dobi vaše kože (što je mlađa, to je bolje!) i zdravlju vaše kože (što je rezultat viši, to je ona zdravija!)
- Aplikacija točno pronalazi probleme kože, uključujući pigmentaciju, mrlje ili bore
- Odgovorite na Upitnik o njezi kože s višestrukim odabirom odgovora kako biste naveli koje probleme kože želite riješiti
- Dobijte preporuke za personalizirane proizvode
- Sve te informacije povežite s dnevnikom kože i pratite napredak zdravlja i izgleda vaše kože.

  • 240p
  • 360p
  • 480p
  • 720p

Pogledajte kako radi aplikacija!
Pogledajte kako možete analizirati vlastitu kožu i isprobati cijeli niz izgleda koristeći se telefonom!

Make-up
Koristite alat proširene stvarnosti za isprobavanje make-upa u aplikaciji kako biste virtualno „isprobali“ različite nijanse, gdje god se nalazili s vašim pametnim telefonom – ne morate fizički nanositi proizvode na lice.

Umjesto toga, pogledajte trenutnu preobrazbu na selfiju klikom na virtualne nijanse proizvoda kako biste vidjeli kako će to izgledati u stvarnosti! Dakle, pogledajte koje vam nijanse i završni izgledi najbolje odgovaraju i kako različiti proizvodi izgledaju u kombinaciji jedni s drugima.

Isprobajte najnovije make-up izglede s alatom za isprobavanje make-upa

Kada odaberete proizvode koje volite za odabrani izgled, samo nastavite i naručite ih. Zatim recite drugima tako što ćete podijeliti svoje selfije – s proizvodima koje ste nanijeli na svoje lice i držite ih u ruci - preko društvenih medija! #wearitshareit

Atraktivni način za započinjanje razgovora

ANP-ima koji prodaju ARTISTRY marke i proizvode ova aplikacija osigurava velike mogućnosti za prodaju i izgradnju posla. Prvo sami isprobajte aplikaciju kako biste se upoznali s vlastitim sustavom bodovanja i preporukama proizvoda.

Aplikacija je savršen alat za demonstraciju proizvoda strankama kada ste u pokretu, bez potrebe da ih nosite sa sobom – sve što vam je potrebno je vaš pametni telefon. Otvorite aplikaciju i uključite zainteresirane stranke u zabavan razgovor o vlastitim potrebama za njegu kože i make-up izgledima koje žele isprobati.

Preuzmite ARTISTRY Virtual Beauty aplikaciju za Apple ili Android uređaje putem besplatnih aplikacija Apple Store ili Google Play te pratite kako se povećava vaša prodaja kozmetičkih proizvoda i zajednica strastvenih osoba.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem