Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© iStockphoto

Sawasdee – Dobrodošli u Bangkok

ARTISTRY

Prihvatite boju, energiju i kreativnost grada nadahnuća budući da je sljedeća postaja ARTISTRY STUDIO marke u ovoj zemlji osmijeha.

Bangkok je spektakularan. U njemu su objedinjenje boje, uzbudljivi noćni život, bogata kultura, nevjerojatna povijest i upečatljiv kreativni izričaj što ne utječe na osjećaj bezvremenskog mira u gradu. Kada istražujemo njegove ulice, uličice i ovu prijestolnicu, negdje između ukrašene palače, šarenog broda dugog repa i kutnog stakla modernog nebodera, postaje nam jasno da je Bangkok savršena muza.

© Amway

Nova ARTISTRY STUDIO Bangkok Edition kolekcija odražava boju i živost uzbudljivog grada.

Spoj umjetnosti i ljepote

Nadahnut svojim dinamičnim okruženjem i stoljećima kulturnog izričaja, Bangkok je proizveo generaciju umjetnika koji ne bježe od svoje kreativnosti. Sestre Nualtong i Pattreda Prasarnthong koje su stvorile umjetnost za novi ARTISTRY STUDIO Bangkok Edition, prve su među tajlandskim novim, međunarodno priznatim talentima.

© iStockphoto

Kod kreiranja svog šarenog dizajna, htjele su predstaviti Bangkok kakvog ga poznaju. Nadahnute gradskim siluetama, bojama, životom i živošću grada, prenijele su zabavan, zaigran i autentičan komadić svog doma koji će uskoro podijeliti sa svijetom.

Snažna suradnja

„Dobro smo se zabavile radeći zajedno na dizajnu ove prekrasne kolekcije”, rekle su sestre. „Bilo je uzbudljivo pokazati našu ljubav prema crtanju i ilustrirati ljepotu našeg rodnog grada Bangkoka s lijepim ARTISTRY STUDIO proizvodima." Nualtongina energija i otkačena osobnost izražene su na ambalaži, na crtežima modernih djevojaka koje izvode dinamične i brze pokrete. Pattreedin doprinos vidljiv je u bojama i svijetlim, naglašenim oblicima koje koristi kako bi unijela radost i samopouzdanje. „Naše ilustracije odražavaju žene koje su sretne i ostaju vjerne sebi", kaže ona.

© Amway

Pomodne djevojke prikazane u svijetlim, naglašenim oblicima odražavaju ilustrativne stilove dviju sestara umjetnica Nualtong i Pattreeda Prasarnthong.

Tri super izgleda nadahnuta nevjerojatnim gradom:

Izražajni kontrasti, blještavilo i zlato te svjetlucavi sjaj – postoji mnogo načina na koje se ljepota Bangkoka može prenijeti u senzacionalne make-up izglede. Tri super izgleda nadahnuta nevjerojatnim gradom:

  1. Blistave oči
    Svijetle, provokativne svjetlucave metalik oči usklađene s usnama u prirodnoj boji i trunkom rumenila, ne samo da podsjećaju na veličanstvene palače i hramove Bangkoka, već i na najpopularniju modnu pistu 2019. godine.

  2. Zeleno i upadljivo
    Bangkok je uzbudljiv, veseo i ponosan. Ništa se ne može usporediti s tim bolje od trenda zelenog sjenila za oči i olovke za oči. Kombiniranje make-upa i umjetnosti, izražajnih zelenih očiju usklađenih s mekim usnama i obrazima, privlači pravu vrstu pozornosti.

  3. Sjaj i blistavost
    Prirodni izgled sa zdravim tropskim sjajem, utjelovljenje je ljepote Bangkoka postignute s lakoćom. Trend prikazan na modnoj reviji Badgley Mischke 2019. kombinira brončane oči, ružičaste usne i blistave jagodice.

Jeste li spremni prihvatiti ljepotu Bangkoka?

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem