Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© Stocksy

Blistava koža u novoj godini

ARTISTRY

Sada je savršeno vrijeme za novi početak s prilagođenom i učinkovitom njegom kože

Ova će biti godina brige o sebi, godina posvećena vama! I započinje s vašom kožom. Čišćenje i toniranje postavlja pravi temelj za vaš režim njege kože, pomažući joj da se oporavi od make-upa i zagađivača kojima je svakodnevno izložena.

Čista, uravnotežena i blistava

Redovito čišćenje i toniranje uklanja čestice prljavštine, odumrle stanice, ostatke make-upa i masnoću zbog kojih možete imati kožu bez sjaja i neujednačeni ten. Čišćenje vašeg lica dva puta dnevno sredstvom za čišćenje poput ARTISTRY HYDRA-V™ Osvježavajuće pjene za čišćenje ili ARTISTRY YOUTH XTEND™ Bogate pjene za čišćenje, ujutro i ponovno prije spavanja, donosi najbolje rezultate, uravnotežuje razinu pH koji se može povećati zbog zagađenja, UV svjetla ili make-up proizvoda. Obnova ravnoteže održat će vašu kožu potpuno blistavom.

Svakog sata odbacujemo oko 600 000 čestica kože -– pa ako lice nije dobro oprano, pore se mogu začepiti što može uzrokovati nastanak mrlja i nečistih dijelova kože. Nakon čišćenja, koristite tonik bez alkohola poput ARTISTRY HYDRA-V Osvježavajućeg tonera ili ARTISTRY YOUTH XTEND Omekšavajućeg losiona za poboljšanje sposobnosti kože da zadrži vlažnost i time je pripremi za učinkovitiju apsorpciju proizvoda za njegu kože.

Održite kožu mladom i blistavom

Također možete imati koristi od redovitog nanošenja maski za lice: ARTISTRY SIGNATURE SELECT™ Maska za čišćenje kože dubinski čisti vašu kožu od nečistoća i kontrolira razinu masnoće, smanjuje vidljivosti pora kako bi koža imala gladak izgled.

U zimskim mjesecima posebno je važno uravnotežiti razinu vlažnosti u koži i ne dopustiti joj da postane presuha. Isprobajte ARTISTRY SIGNATURE SELECT Piling masku: ona sadrži ulje i može pomoći suhoj koži, nježno uklanjajući vanjski sloj odumrlih stanica kože kako bi se dobila prirodno glatka, njegovana površina vaše kože i obnovljen izgled. Možete koristiti ovu masku do tri puta tjedno.

Najbolji savjeti za čišćenje i toniranje

Važno je započeti njegu kože čistim rukama kako ne biste utrljali još više čestica prljavštine na svoje lice. Prije svega lako uklonite make-up, uključujući vodootpornu maskaru pomoću ARTISTRY Odstranjivača šminke s očiju i usana. To osigurava učinkovitost sljedećih koraka čišćenja. Zatim lagano nanesite sredstvo za čišćenje bez sapuna, poput ARTISTRY HYDRA-V Osvježavajuće pjene za čišćenje na lice, masirajući ga kružnim pokretima. Za čišćenje koristite toplu vodu. Temeljito operite i zatim upotrijebite toner, poput ARTISTRY HYDRA-V Osvježavajućeg tonera za uklanjanje posljednjih tragova prljavštine ili sredstva za čišćenje. To povećava razinu hidratacije za 211%, a istovremeno omogućuje disanje kože.

Drugi važan element vašeg režima njege kože je odabir sredstva za čišćenje i tonera koji odgovaraju vašem specifičnom tipu kože. Na primjer, ARTISTRY YOUTH XTEND Bogata pjena za čišćenje posebno je dizajnirana za režim njege kože koji smanjuje znakova starenja uz dodatne blagodati snažnih antioksidansa za očuvanje i zaštitu. Amway pruža prilagođena rješenja za njegu kože za sve tipove kože. Važno je koristiti ispravne proizvode kako biste postigli najbolji učinak proizvoda za vašu njegu kože. Isprobajte AVB aplikaciju kako biste saznali koji proizvodi najbolje odgovaraju vašoj koži.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem