Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Često postavljena pitanja o njezi kože

ARTISTRY

Vi pitate - Michelle D'Aillard odgovara

Tijekom posljednjih mjeseci učili ste mnogo o koži i starenju kože u cjelini. Ovaj mjesec, Michelle D'Aillard, glavna ARTISTRY™ predavačica za zdravlje kože, odgovara na najčešće postavljena pitanja u posljednja dva mjeseca.

Koliko traju učinci ARTISTRY Creme LuXury i koliko dugo se mogu osjećati blagodati kreme nakon što je prestanem koristiti?
Rezultati se razlikuju za svakog pojedinca, ovisno o dobi, stanju kože, okolišu, onečišćenju, drugim proizvodima koje koriste, kao i o mnogim drugim čimbenicima. Učinci će trajati onoliko dugo koliko se nastavite brinuti o svojoj koži koristeći odgovarajući režim njege kože. Mnogi ljudi tvrde da su primijetili razliku u roku od nekoliko tjedana. Sve je to osobna percepcija uglavnom temeljena na osjećaju luksuza i zategnutosti nakon dnevnog korištenja Creme LuXury i Creme LuXury - oči.


Koji je najbolji režim njege kože za 35+ s osjetljivom, ali masnom i nečistom kožom?

Često mi postavljaju ovo pitanje i postoji nekoliko rješenja. Prvo, morate imati osnovni režim njege kože. Na primjer, ARTISTRY essentials umirujući sistem savršen je za čišćenje, toniranje i hidrataciju. Čisti bez nadraživanja, upija višak masnoće i još dodatno vlaži vašu kožu.

Drugo, usredotočite se na njegu protiv starenja. Tu postaje zabavno!

  1. Koristite ARTISTRY intensive obnavljajući peeling 6 tjedana. Ovaj nevjerojatan proizvod povećava izmjenu stanica kože. Ne samo da djeluje protiv starenja, već kožu oslobađa od viška masnoća, prljavštine i drugih nečistoća.

  2. Nakon što ste završili šestotjedni tretman s Artistry intensive obnavljajućim peelingom, počnite šestotjedni tretman s ARTISTRY intensive serumom za učvršćivanje kože i njegu protiv bora . Njegov inteligentan sastojak retinol čini ga nezamjenjivim proizvodom protiv starenja koji dokazano učvršćuje kožu. Lagano nanošenje je sve što je potrebno. Ja preporučujem da stranke s masnom kožom koriste proizvod svake druge noći kao period prilagodbe da se vidi kako koža reagira.

Nastavite čitati Amagram online i saznajte odgovore na mnoga druga postavljena pitanja!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem