Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
© YS Chun/Amway

Postignite izgled gejše

ARTISTRY

Isprobajte tri nova izgleda iz ARTISTRY STUDIO Tokyo Edition kolekcije i dočarajte ljepotu japanskog cvijeta trešnje u punom cvatu.

Tokio je međunarodni grad prepun šarma i karaktera koji uvelike premašuje vrhunske skijaške staze i ukusni sushi. Jedinstvena estetska privlačnost grada čini ga različitim od bilo kojeg drugog grada na svijetu. S bogatom poviješću gejša, kazališta (kabuki), otkačenim nakitom i prepoznatljivom modom, poput harajuku stila, Tokio je savršen za pronalaženje nadahnuća za novi izgled. Njegov užurban noćni život, što je vidljivo u glavnom trgovačkom području Ginza i središtu kulture mladih Shibuya, prepun je neprekidne pulsirajuće energije.

Nadahnuće cvijetom trešnje (sakura)

Niti jedno doba godine ne izaziva više uzbuđenja od sezone cvjetanja cvijeta trešnje, na japanskom poznate kao „sakura". Sa svojim festivalom i mnoštvom turista koji preplavljuju grad kako bi doživjeli njegovu ljepotu, ovo je bez sumnje iznimna prilika.

Nova uzbudljiva ARTISTRY STUDIO™ Tokyo Edition kolekcija slavi ovo prekrasno razdoblje godine omogućujući vam da ponovno u svom domu stvorite osjećaj sezone cvjetanja japanske trešnje. Stoga, obucite kimono, stvorite pozadinu cvjetanja cvijeta trešnje, natrpajte make-up proizvode u svoju torbu i spremni ste za polazak!

Vaši omiljeni Tokio izgledi

Tradicionalni japanski izgled prepun je svijetlih boja, osobito ružičaste, zelene i plave boje, i usmjeren na čisti ten te otkriva vašu slatku i razigranu stranu. Ovo su naša tri omiljena izgleda iz ARTISTRY STUDIO Tokyo Edition kolekcije koje možete lako kreirati kod kuće.

© YS Chun/Amway


Izgled br. 1: Kimono sjaj

Ovaj prirodni, ali svjetlucavi izgled daje vašem licu sjaj koji mu je potreban u toplijim mjesecima.

 1. Započnite s Korektorom i puderom za lice - Shibuya koji odgovara vašem tenu kako biste dobili čistu i ujednačenu podlogu na svojoj koži.

 2. Dajte očima malo glamura pokrivajući kapke zlatnom nijansom (nijansa 3) iz Palete za oči i usne - Kabuki Glam i kreirajte dubinu nanošenjem svjetlucavo smeđe boje (nijansa 2) na vanjski kapak.

 3. Istaknite svoje ružičaste obraze s malo Oh-So-Cheeky Rumenila - Kimono Pink, pripremite svoje trepavice s Bangkok Edition Bazom za maskaru i učinite ih prekrasnim s Oh-So-Colorful Maskarom - Harajuku Brown.

 4. Završite izgled sa Sjajilom za punije usne - Persimmon kako biste se doista uputili na put u zemlju cvjetova trešnje.

Niste sigurne koji vam izgled najbolje odgovara ili koji je vaš tip kože? ARTISTRY Virtual Beauty aplikacija koristi sofisticiranu tehnologiju prepoznavanja lica kako bismo vam pomogli u odabiru proizvoda koji vam najbolje odgovaraju.

© YS Chun/Amway


Izgled br. 2: Izražajan izgled

Ovaj izgled ističe oči sa zelenom olovkom za oči kako biste naglasili izgled gejše.

 1. Započnite s Korektorom i puderom za lice - Shibuya prema vašem izboru i zatim nanesite malo Oh-So-Cheeky Rumenila - Kimono Coral kako biste zarumenjeli obraze.

 2. Koristite ružičastu nijansu (nijansa 4) iz Palete za oči i usne - Kabuki Glam na svojim usnama i kreirajte edgy izgled obrva s Olovkom za obrve - Ginza Chai Latte.

 3. Razmažite na oči svjetlozelenu nijansu (nijansa 1) iz Palete za oči i usne - Kabuki Pop preko očnih kapka, a zatim najtanjim vrhom četkice nacrtajte tamnije zelenu (nijansa 2) duž kapka i repić cat eyes izgleda od ruba oka prema obrvi.

 4. Na kraju, nanesite 3-u-1 Maskaru kako biste uokvirili oči i zaista ih istaknuli.

SAVJET: Kako biste osigurali savršeno ravnomjeran repić (eye flick), pričvrstite naljepnicu od kuta oka do obrve i povucite iznad nje.


Izgled br. 3: Anime Bold izgled

Budite odvažne i posebne s ovim privlačnim izgledom. Podloga u pastelno ružičastoj i ljubičastoj nijansi ističe plavu maskaru koja će vam dati zabavan, svjež i izražajan izgled u sezoni cvjetanja cvijeta trešnje.

 1. Nanesite istu podlogu kao za izglede 1 i 2 i istaknite obraze s Oh-So-Cheeky Rumenilom - Kimono Pink.

 2. Koristite pastelnu ružičastu nijansu (nijansa 3) iz Palete za oči i usne - Kabuki Glam za cijele kapke i nanesite ljubičastu nijansu (nijansa 4) duž donjeg kapka.

 3. Naravno, nanesite i najpopularniju Oh-So-Color Maskaru - Harajuku Blue. Usne istaknite svijetlo crvenom ili ružičastom nijansom.

 4. Uskladite s nekim dugim šarenim naušnicama kako biste dovršili izgled.

Podijelite omiljene izglede sa svojim prijateljima, koristeći hashtagove #ArtistryStudio #Passionista #WearItShareIt i uživajte zajedno u izgledima nadahnutim Japanom!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem