NAGRADE ZA USPJEH

Priprema - pozor - PRODAJA!

ARTISTRY

ARTISTRY alati za poticanje prodaje daju ANP-ima konkurentnu prednost. Pogledajte naše nove alate.

S blagdanima koji se uskoro približavaju kraju, pravo je vrijeme pripremati se za Novu godinu. Ovi ARTISTRY™ alati za poticanje prodaje nisu samo praktični, oni će vašoj prezentaciji ARTISTRY njege kože i dekorativne kozmetike dati profesionalniji izgled.

Akrilne kutije

Koristite ove elegantne akrilne kutije za organiziranje ARTISTRY dekorativne kozmetike, make-up aplikatora i ostalog pribora, kao što su ARTISTRY™ aplikator za nanošenje pudera, ARTISTRY aplikator ruža za usne, aplikatori za sjenila za oči za jednokratnu uporabu, ARTISTRY kozmetičko šiljilo, ARTISTRY kozmetički kistovi i - naravno - vaše poslovne kartice. Ovaj profesionalni više funkcionalni alat za poticanje prodaje lako se sastavlja i sadrži pomične razdjelnike, tako da ga možete prilagoditi vašim posebnim potrebama i stilu prodaje. Veličina: 300 mm (dužina) x 200 mm (dubina) x 60 mm (visina).

ARTISTRY kofer za prezentacije

Naporno ste radili kako bi vaša prezentacija bila uspješna. Savršeno i profesionalno odjeveni i počešljani spremni ste pokazati i dati strankama da isprobaju najekskluzivniju liniju Amwayevih kozmetičkih proizvoda: ARTISTRY. No isto kao što je važno pokloniti posebnu pažnju na predstavljanje sebe i svog posla, treba također svoje proizvode prikazati u najljepšem svjetlu. ARTISTRY kofer za prezentacije savršen je i snažan alat za poticanje prodaje namijenjen za profesionalne prezentacije ARTISTRY dekorativne kozmetike. Elegantan crni kofer posebno je dizajniran za predstavljanje trenutne palete ARTISTRY kremastih i sjajnih ruževa za usne, ARTISTRY Ideal Dual pudera u kamenu, ARTISTRY rumenila i ARTISTRY sjenila za oči te je dovoljno velik da u njemu držite bilo koju kombinaciju 48 sjenila za oči, 24 rumenila, 12 pudera u kamenu i 24 ruža za usne. Svestrani kofer ima veliko ogledalo i magnetsko zatvaranje. Proizvodi se prodaju zasebno.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem