NAGRADE ZA USPJEH

Vrijeme je za ARTISTRY

ARTISTRY

Pogledajmo unatrag godinu dana koje smo sve savjete dobili od Michelle D'Allaird!

Gotovo punu godinu dana uživali smo u čitanju "Amagrama" pa iskoristimo ovu priliku i pogledajmo o čemu smo govorili i kako možemo koristiti to znanje za izgradnju poslovnog uspjeha!

Kao što sam prvi put objasnila, najveći organ ljudskog tijela sastoji se od dva sloja od kojih je svaki sastavljen od pojedinih slojeva koji obavljaju vrlo važne funkcije. Donji sloj, derma, sadrži vlakna kolagena i elastina važne za snagu i gipkost, a krvne žile i kapilare osiguravaju hranjive tvari. Gornji sloj, epiderma, ima pet slojeva stanica koje daju našoj koži boju, teksturu, hidrataciju i zaštitu.

Stanje kože je pod utjecajem unutarnjih čimbenika kao što su medicinsko stanje, lijekovi, prirodno starenje i genetika te vanjskih čimbenika kao što su izloženost UV zračenju, onečišćenje, pušenje, klimatski uvjeti i nepropisno korištenje proizvoda. Naše unutarnje starenje ovisi o genetici stoga na njega imamo vrlo malo utjecaja. Međutim čimbenici koji utječu na vanjsko starenje - okoliš, onečišćenje, UV svjetlo, stres, način života, navike i način na koji se brinemo o našoj koži - SVE su to čimbenici koje možemo kontrolirati! Ključ za usporavanje vanjskog starenja je izbjegavanje što više ovih čimbenika. Da biste smanjili unutarnje starenje, ARTISTRY™ nudi proizvode s tehnološki naprednim sastojcima za njegu kože; kao npr. kardiolipin koji se koristi u Creme LuXury proizvodima!

Uz sve kvalitetne proizvode i sastojke iz ARTISTRY ponude, odlučila sam izdvojiti dva osobito važna segmenta: ZF i njega kože oko očiju. Zaštitni faktor je preventivna mjera broj jedan koju, ako koristite, možete usporiti proces starenja kože. Bez obzira koji tip kože imate, izuzetno je važno da koristite proizvode sa zaštitnim faktorom svaki dan tijekom cijele godine. Ne samo da oni štite vašu kožu od UV oštećenja, oni također pružaju zaštitu od drugih vrsta slobodnih radikala. Koža oko očiju je najtanja i najosjetljivija na tijelu i na njoj se najprije vide znakovi starenja. Bez obzira koliko ste stari, važno je da koristite proizvode posebno formulirane za ovo izuzetno osjetljivo područje.

I na kraju, naglasila sam važnost mijenjanja proizvoda za njegu kože s godišnjim dobima kako bi se zadovoljile promjenjive potrebe kože.

Informacije koje smo iznijeli mogu se sažeti u nekoliko kratkih riječi: ARTISTRY je odgovor! Proizvodi iz linije ARTISTRY njega kože dizajnirani su da se uspori proces starenja (unutarnji i vanjski), štiti koža, njeguje osjetljivo područje oko očiju, prilagodi sezonskim promjenama i promiče lijep i više mladenački izgled kože!

Možete biti sigurni. Uz informacije koje ste naučili o koži i ARTISTRY proizvodima za njegu kože, imate stvarno velike argumente za prodaju!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem