NAGRADE ZA USPJEH

Vidljivi rezultati

ARTISTRY

ARTISTRY intensive 14-dnevni noćni obnavljajući program

ARTISTRY™ intensive 14-dnevni noćni obnavljajući program inspiriran je desetogodišnjim pionirskim istraživanjem DNK, temelji se na ogromnom uspjehu ARTISTRY TIME DEFIANCE™ seruma za intenzivnu njegu kože. Napredni Deep Night Action Complex pruža još više pogodnosti. Te prednosti su usporedive s profesionalnim tretmanom foto-pomlađivanja kože*, ali u udobnosti vlastitog doma. Sa svojih sedam razina obnavljanja kože za sedam vidljivih rezultata može osigurati još više pogodnosti u njezi kože protiv starenja. Klinička ispitivanja** pokazuju da popravlja oštećenja na staničnoj razini 75 posto brže od normalnog procesa obnove, vraća koži sjaj i poboljšava čistoću kože za 261 posto. U samo dva tjedna vidjet ćete 99-postotno smanjenje vidljivih bora!

7 opasnih neprijatelja kože

ARTISTRY intensive 14-dnevni noćni obnavljajući program dokazano je učinkovit u oporavku kože od štetnih utjecaja iz okoliša poput ultraljubičastih zraka, klimatskih promjena, kao što su vjetar i hladnoća, životnih navika poput pušenja ili prekomjerne izloženosti stresu, unutarnjih čimbenika kao što su opće zdravstveno stanje, prehrana, kronološko starenje i nepravilna njega kože.

7 razina obnavljanja za 7 vidljivih rezultata u 14 dana

U samo dva tjedna vaša koža će proći kroz sljedećih sedam razina obnavljanja:

  1. Tretman dubinskog obnavljanja kože na staničnoj razini, koža izgleda znatno mlađe i zdravije.

  2. Obnova izvanstanične matrice što rezultira smanjenjem tankih linija i bora.

  3. Slatki korijen i ekstrakt zobi njeguju oštećenu kožu.

  4. Limun i krastavac poboljšavaju čistoću i vraćaju sjaj za blistaviju kožu.

  5. Ružmarin pomaže u obnovi i održavanju prirodne vlage kože za njenu veću hidrataciju.

  6. Prirodni pH piling od zobi povećava izmjenu stanica kože i zaglađuje kožu.

  7. Ultrasomes™ sustav dobave povećava prirodnu sposobnost kože da sama popravlja oštećenja uzrokovana štetnim utjecajima iz okoliša koji mogu dovesti do pojave starenja.

Kupite najnoviji proizvod iz linije ARTISTRY intenzivna njega kože i isprobajte sami!


*Rezultati nisu jednaki kirurškim/kozmetičkim postupcima.
Foto-pomlađivanje kože profesionalni je tretman koji koristi tehnologiju intenzivnog pulsirajućeg svjetla za obnovu površine kože što rezultira jednolikijim tenom i mladenačkim izgledom. Iako su rezultati foto-pomlađivanja kože izvrsni, samo profesionalci mogu provoditi ove tretmane u kliničkom okruženju. Nadalje, ovi tretmani mogu biti prilično skupi i zahtijevaju više ponavljanja prije postizanja željenih rezultata.**Klinička ispitivanja na 62 žene - provedena od strane nezavisnih instituta.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem