NAGRADE ZA USPJEH

Vaš element. Vaša ljepota.

ARTISTRY

Slavimo tri godine uspješnosti beautycycle marke.

Prije samo tri godine europskim ANP-ima predstavljena je marka beautycycle™, koja nudi cjelokupnu paletu proizvoda usklađenu s rastućim i promjenjivim potrebama marke beautycycle i razvojem proizvoda za ljepotu. Uz tu pristupačnu marku, isključivo razvijenu od strane Amwaya, europski su ANP-i postigli značajne uspjehe.Svjetleće sjajilo za usne

Cornelia Schmid, ANP iz Švicarske kaže: "Jedan od mojih favorita je briljantno Svjetleće sjajilo za usne s LED osvjetljenjem." Popularno sjajilo već dugo bilježi visok postotak prodaje i bilo je najprodavaniji proizvod iz dekorativne kolekcije u 2012. Dostupno u tri jarke nijanse, beautycycle svjetleće sjajilo za usne ima ugrađeno ogledalo, LED svjetlo i svjež okus po pepermintu, što ga čini vrlo prepoznatljivim proizvodom u ponudi i najboljim proizvodom za početak prodaje.

Krema za obnovu kože oko očiju iz linije Vatra

Lagana i osvježavajuća Krema za obnovu kože oko očiju iz linije Vatra
kombinira vitamine A, B i E i echinaceu za osvježenje osjetljive kože oko očiju i za smanjenje tamnih podočnjaka, bora i natečenosti. beautycycle krema za obnovu kože oko očiju iz linije vatra smatra se najboljim eliksirom za kožu oko očiju i predstavlja najprodavaniji proizvod od beautycycle proizvoda za njegu kože.

Sistem proizvoda za zrelu kožu

Kupci izrazito cijene jednostavnost beautycycle sistema proizvoda. Prema tome, obnavaljajući Sistem proizvoda za zrelu kožu je najprodavaniji komplet iz te linije. Sastoji se od četiri proizvoda iz linije za njegu kože zrak: Mlijeko za čišćenje i obnavljanje kože, Tonik za obnavljanje kože, Dnevne kreme za obnavljanje kože sa ZF15 UVA/UVB i Noćne kreme za obnavljanje kože. Poljski ANP Krystyna Maciejak kaže: "Primijetila sam da su moji klijenti, na neki način, postali moje zrcalo pa sam čvrsto odlučila ponuditi im upravo ono što se meni najviše sviđa: proizvode za njegu kože za svaki dan."


Odsada pa nadalje nudit ćemo vam niz kozmetičkih savjeta koji će vam nesumnjivo pomoći da na najbolji mogući način pristupite svojim klijentima. Svakako ih pročitajte na lijevoj strani i pratite nove tijekom cijele godine!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem