NAGRADE ZA USPJEH

Toplina, hladnoća ... i vaša koža.

ARTISTRY

Vaša koža ima posebne potrebe za hidratacijom tijekom zime.

Kao što sam prije spomenula trebate mijenjati svoj režim njege kože s promjenom godišnjih doba. To je razlog i povod zbog kojeg ćemo u ovome izdanju raspravljati o suhim, hladnim zimskim mjesecima koji su pred nama i trikovima koje možete primijeniti za njegu i zaštititu vaše kože.

Tijekom zime naša je koža izložena ekstremnim promjenama temperatura: suho i toplo unutra i hladno i vjetrovito izvana. Koža zahtijeva mnogo fiziološke aktivnosti kako bi se prilagodila tim promjenama i ostala zaštićenom. To je još važnije za one ljude koji provode izrazito puno vremena na otvorenom.

Tajna je - hidratacija, hidratacija i hidratacija! Svi tipovi kože zahtijevaju vlagu - čak i masna koža – ali tijekom zime to je apsolutno obavezno. Dodatna hidratacija kože je jednostavna i postoji nekoliko načina da ostvarite svoju misiju. Na početku može biti i više pokušaja i pogrešaka dok ne pronađete adekvatnu njegu koja najviše odgovara vašoj koži. U svakom slučaju, nema potrebe da ih koristite sve.

Ako trenutno koristite losion kao hidratantno sredstvo, počnite koristiti kremu. Sada je idealno vrijeme da prijeđete s ARTISTRY™ TIME DEFIANCE™ losiona na bogate, prekrasne TIME DEFIANCE kreme. Upravo sada je pravi trenutak da se prebacite na kremasta sredstva za čišćenje lica.

Nanesite hidratantnu kremu ispod dnevne kreme sa ZF; na primjer, malu količinu noćne hidratantne kreme. Posebno rješenje za zimu je nanijeti malu količinu ARTISTRY Creme LuXury.

Moj omiljen zimski trik je dodati nekoliko kapi ARTISTRY essentials hidratantnog sredstva Plus na kožu prije nanošenja dnevne ili noćne hidratantne kreme ili pomiješati nekoliko kapi sredstva s hidratantnim kremama. ARTISTRY essentials hidratantno sredstvo Plus je nevjerojatno rješenje koje učinkovito sprečava isušivanje i zaštitila koža bez začepljenja pora, čak i za masnu kožu. Upamtite, svega nekoliko kapi je sasvim dovoljno.

Na kraju, ne zaboravite ZF! Možda vam se na prvi pogled to ne čini toliko važnim, ali jest! Ultraljubičaste zrake se reflektiraju od snijega i leda te prodiru kroz oblake. Zaštitite svoju lijepu kožu. Primjenom ovih nekoliko jednostavnih zimskih trikova, možete zadržati vlažnost, podatnost i mladolikost vaše kože.

Napomena:
Ako zimi puno vremena provodite u aktivnostima na otvorenom slobodno nanesite malo više ARTISTRY essentials hidratantnog sredstva Plus, sloj hidratantne kreme i na kraju - zaštitni faktor.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem