NAGRADE ZA USPJEH

Tekuće savršenstvo, sada jednostavnije za koristiti

ARTISTRY

ARTISTRY hidratantni puder i puder za uravnoteženje masnoće - više od lijepog lica.

ARTISTRY™ hidratantni puder ZF20 UVB/UVA i ARTISTRY puder za uravnoteženje masnoće ZF20 UVB/UVA temelje se na prozračnim i laganim formulama koje stvaraju prirodni ten i dugotrajan završni izgled, a traju cijeli dan. To je ljepota marke ARTISTRY iza koje stoje znanost i istraživanje.

Njega kože

Moderna, elegantna žena zna da njega kože ne prestaje nakon jutarnjeg režima njege kože. Ona zna da je njenoj koži potrebna pažnja i njega tijekom cijelog dana. ARTISTRY hidratantni puder i ARTISTRY puder za uravnoteženje masnoće dizajnirani su da nastave njegu kože ARTISTRY essentials rutine njege kože. Puderi pružaju hidrataciju i ravnotežu, a njihova napredna tehnologija štiti od štetnih utjecaja okoliša i nadraživanja kože.

  1. ARTISTRY hidratantni puder je puder bogat vlagom za normalnu za suhu kožu koji pomaže optimizirati razinu vlage u koži do osam sati, dok smanjuje pojavu tankih linija.

  2. ARTISTRY puder za uravnoteženje masnoće je nježan, bezuljni puder za mješovitu do masnu kožu koji pomaže u kontroli sjaja do 12 sati.

Savršena boja

Kod odabira prave nijanse ARTISTRY hidratantnog pudera i ARTISTRY pudera za uravnoteženje masnoće zaista nema dvojbi. S tehnologijom idealne nijanse, puderi intuitivno "znaju" gdje je pigment poput žute, ružičaste ili bež najpotrebniji, stvarajući neutralnu bazu koja točnije odražava vašu prirodnu boju kože. S puderima koji se sami prilagođavaju u 14 prekrasnih nijansi, tu su boje koje se slažu uz sve tonove kože.

Jednostavno nanošenje

Prema preporukama ANP-a, ARTISTRY marka je poboljšala i promijenila pakiranje ARTISTRY hidratantnog pudera i Pudera za uravnoteženje masnoće tako da je praktičnije za potrošače. Novi okrugli poklopac zamjenjuje prethodni četvrtasti čineći pakiranje čvršćim i funkcionalnijim, a nanošenje jednostavnijim.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem