Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Briga za cijelo tijelo!

ARTISTRY

ARTISTRY essentials njeguje vašu kožu.

Lice možete redovito čistiti, tonirati i hidratizirati i, s vremena na vrijeme, čak koristiti neke dodatne tretmane i tako pružiti svojoj koži lijep i svjež izgled.

Ali što je s ostatkom vašeg tijela? Kada ste zadnji put pomislili, "Volim kakav osjećaj ostavlja koža na mojim rukama?"

Koža na cijelom tijelu zahtijeva čišćenje, piling i hidrataciju. Baš kao i lice, temeljito čišćenje uklanja nečistoću, masnoću i prljavštinu, piling potiče izmjenu stanica kože što rezultira glatkim, vibrantnim i zdravim izgledom kože, a vlaga je izuzetno važna za zaštitu kože i održavanje njezine mekoće i podatnosti.

Sada je pravo vrijeme za njegu cijelog tijela, a ARTISTRY™ za to ima savršene proizvode! ARTISTRY essentials hidratantna biljna spa kolekcija ima tri jednostavna koraka za savršenu njegu kože. Počnite s Njegujućim gelom za tijelo za čišćenje, a zatim umasirajte manju količinu Njegujućeg peelinga za tijelo po cijelom tijelu za odstranjivanje odumrlih stanica kože. Za kraj umotajte svoju kožu od glave do pete u Hidratantnu kremu za tijelo koja će vašoj koži osigurati dugotrajnu hidrataciju.

Ali što je s vašim rukama? One najjasnije pokazuju dob jer su stalno izložene utjecajima iz okoliša, a njima obavljamo bezbrojne poslove i izlažemo ih visoko alkalnim deterdžentima barem 100 puta tjedno. Nikuda nemojte ići bez ARTISTRY esencijalne kreme za ruke ZF15. Ona najbolje opskrbljuje kožu vlagom i štiti je, ne samo od utjecaja iz okoliša, već i od sunca!

I na kraju: noge. Tu grubu i tvrdu kožu naših stopala obuvenu u čarape, najlonke i cipele dobrih osam do deset sati dnevno, povlačimo po podovima, tepisima, pločicama ... ili travnjakom, prilazom i terasom (za sve vas koji volite na otvorenom hodati bosi!). ARTISTRY essentials kolekcija za njegu stopala idealno je rješenje za umorna, bolna, premorena stopala! Kombinacija kreme i balzama nježno uklanja višak kože čineći stopala mekim, glatkim i lijepim!

I zapamtite: koža je najveći organ ljudskog tijela - brinite se za nju i štitite je!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem