Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH

Briga za cijelo tijelo!

ARTISTRY

ARTISTRY essentials njeguje vašu kožu.

Lice možete redovito čistiti, tonirati i hidratizirati i, s vremena na vrijeme, čak koristiti neke dodatne tretmane i tako pružiti svojoj koži lijep i svjež izgled.

Ali što je s ostatkom vašeg tijela? Kada ste zadnji put pomislili, "Volim kakav osjećaj ostavlja koža na mojim rukama?"

Koža na cijelom tijelu zahtijeva čišćenje, piling i hidrataciju. Baš kao i lice, temeljito čišćenje uklanja nečistoću, masnoću i prljavštinu, piling potiče izmjenu stanica kože što rezultira glatkim, vibrantnim i zdravim izgledom kože, a vlaga je izuzetno važna za zaštitu kože i održavanje njezine mekoće i podatnosti.

Sada je pravo vrijeme za njegu cijelog tijela, a ARTISTRY™ za to ima savršene proizvode! ARTISTRY essentials hidratantna biljna spa kolekcija ima tri jednostavna koraka za savršenu njegu kože. Počnite s Njegujućim gelom za tijelo za čišćenje, a zatim umasirajte manju količinu Njegujućeg peelinga za tijelo po cijelom tijelu za odstranjivanje odumrlih stanica kože. Za kraj umotajte svoju kožu od glave do pete u Hidratantnu kremu za tijelo koja će vašoj koži osigurati dugotrajnu hidrataciju.

Ali što je s vašim rukama? One najjasnije pokazuju dob jer su stalno izložene utjecajima iz okoliša, a njima obavljamo bezbrojne poslove i izlažemo ih visoko alkalnim deterdžentima barem 100 puta tjedno. Nikuda nemojte ići bez ARTISTRY esencijalne kreme za ruke ZF15. Ona najbolje opskrbljuje kožu vlagom i štiti je, ne samo od utjecaja iz okoliša, već i od sunca!

I na kraju: noge. Tu grubu i tvrdu kožu naših stopala obuvenu u čarape, najlonke i cipele dobrih osam do deset sati dnevno, povlačimo po podovima, tepisima, pločicama ... ili travnjakom, prilazom i terasom (za sve vas koji volite na otvorenom hodati bosi!). ARTISTRY essentials kolekcija za njegu stopala idealno je rješenje za umorna, bolna, premorena stopala! Kombinacija kreme i balzama nježno uklanja višak kože čineći stopala mekim, glatkim i lijepim!

I zapamtite: koža je najveći organ ljudskog tijela - brinite se za nju i štitite je!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem