Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
beautycycle Nail Wraps

Uljepšajte svoje nokte

ARTISTRY

Povodom ovogodišnjeg Dana žena poklonite nekoj bliskoj ljubiteljici trendova zanimljive i oku privlačne modne dodatke: beautycycle naljepnice za nokte.

Međunarodni dan žena 8. ožujka pruža nam priliku da zaista slavimo žene, pogotovo one koje volimo i koje igraju važnu ulogu u našim životima. To je fantastična prilika da im iskažemo zahvalnost, poštovanje, ljubav i razumijevanje, odajući im priznanje za sve što čine za nas. Uz temu ovogodišnjeg Međunarodnog dana žena "Povećajmo snagu", nove beautycycle™ naljepnice za nokte poseban su dar.

Budite primjećeni

Žene vole eksperimentirati s novim kozmetičkim trendovima, a naljepnice za nokte predstavljaju vrlo moderan i privlačan dodatak. Uz njihovu brzu i jednostavnu uporabu, promjena stila vaših noktiju jednostavna je kao i presvlačenje vaše odjeće. Naljepnice za nokte bez sjaja dolaze u tri zasebna omota s dizajnom koji će itekako privući pozornost: Wind (crno/bijelo), Damask (ružičasta/crna) i Crocodile (svjetlucava zelena). Ljudi oko vas neće moći skinuti pogled s vašeg zadivljujućeg novog izgleda noktiju.

Poticaj za prodaju

Proizvod koji privlači znatiželjne poglede idealan je početak razgovora i prodaje te zgodan promotivni podsjetnik nakon prodaje. Demonstracija je izrazito praktična i jednostavna. Za ugradnju cijelog seta naljepnica za nokte potrebno je tek nekoliko minuta - bez sušenja. Zašto ne biste pokazali svojim strankama kako ugraditi ove sjajne naljepnice - na licu mjesta! Kompletan set beautycycle naljepnica za nokte od 16 visokokvalitetnih ukrasnih folija i rašpicom za nokte dolazi u veličinama koje odgovaraju svim oblicima noktiju. Ovaj privlačni, inovativni proizvod sigurno će pomoći "povećanju snage" vaše vlastite prodaje i privući nove stranke!


Naljepnice za nokte 1-2-3

  1. Kako biste postigli što bolje rezultate, provjerite jesu li vaši nokti čisti i bez masnoća. Povucite natrag kožicu i polirajte nokte kako biste uklonili sve neravnine.

  2. Odaberite naljepnicu za nokte koja najbolje odgovara vašoj veličini i obliku noktiju. Pažljivo je odstranite s folije.

  3. Postavite zaobljeni kraj naljepnice za nokte prema gore - nasuprot kožici. Počevši od kožice čvrsto pritisnite naljepnicu preko nokta i izgladite sve nabore.

  4. Pritisnite dolje naljepnicu i višak razvucite preko vrha nokta. Izrašpajte višak pokretima prema dolje.

  5. Za uklanjanje, odstranite koliko je god moguće. Po potrebi, koristite odstranjivač laka za nokte.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem