NAGRADE ZA USPJEH

Otvorite vrata tajanstvenom vrtu…

ARTISTRY

… s ARTISTRY Enchanted Garden dekorativnom kolekcijom proljeće 2013.

Teresa Palmer očarava u novoj sezonskoj ARTISTRY™ Enchanted Garden dekorativnoj kolekciji proljeće 2013.
Inspiracija luksuza i boja, dekorativna kolekcija inspirirana proljetnim trendovima sadrži razne nijanse sivih i svjetloljubičastih osvjetljivača, smokey make-up u boji s lagano iscrtanim očima, rumenila za obraze u boji marelice i sjajila za efekt vlažnih usana koji su prava make-up fantazija ove sezone.

Raskošan vrt

Raskošna dekorativna kolekcija svjetlucavih pastela, bogatih zemljanih tonova i blistavih zlatnih nijansi prenijet će vas u zemlju raskošnih vrtova i eterične mističnosti. Tajanstveni vrt koji oduzima dah i mami. Isprobajte trilogiju boja dvije Water palete za make-up očiju: blistavi Pearl trio koji sadrži nijanse Golden Pearl, Crushed Rose i Bronzed Shell, i proziran Sparkle trio s nijansama Midnight Star, Twilight i Golden Sunset. Sjenilo za oči ove se sezone nanosi preko cijelog oka, a kako se nova dvofazna ARTISTRY formula na bazi vode pretvara u svilenkasti prah, njegov metalik efekt stvara dojam jutarnje rose. Nježno ublažite naglašenost ovosezonskog smokey make-upa očiju nježnom linijom svjetlucavih boja. ARTISTRY olovke za oči u metalik nijansama Bronzed Patina ili klasične Port Wine dovoljno su kremaste da se nanesu na cijeli kapak.

Buket boja

Pečeni minerali koji se koriste u ARTISTRY Sheer rumenilima imaju svilenkastu mikro sitnu teksturu koja obrazima daje sjajan efekt nanesene boje. Koristite Sequined Rose nijansu za sredinu obraza i sjaj ili kreirajte zlatni sjaj nanošenjem Soft Peach nijanse rumenila. Usne nikada nisu izgledale tako očaravajuće kao ove sezone. ARTISTRY sjajilo za usne duo Fresh Pink i Lilac Shimmer razmazit će vaše usne kremastim sastojcima za njegu kao što su hijaluronski fileri koji usnama daju puniji i primamljiviji izgled. Prozirne nijanse Sjajila za usne duo dat će vašim usnama lagano vlažan efekt – svjež i vrlo ženstven.

Savjet stručnjaka

Savjet stručnjaka
“Inspiracija za ENCHANTED GARDEN KOLEKCIJU je Monetova slika “Vodeni ljiljani” zbog svog prozračnog sjaja. Kako bi to učinio modernijim pogledao sam modne piste gdje je make-up korišten za postizanje prozračnog efekta boje koji se mogao nadograditi u nešto svjetlije i naglašenije – stoga sam za postizanje tog vibrantnog izgleda koristio Water sjenila za oči.”


– Rick DiCecca, ARTISTRY svjetski make-up umjetnik.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem