Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Intenzivno pomlađivanje

ARTISTRY

Proizvodi iz linije ARTISTRY intensive – intenzivna njega kože vraćaju proljeće u vašu kožu.

Utjecaj koji sezonske promjene imaju na kožu dobro je dokumentiran. Ali isto tako je značajan vrlo učinkovit utjecaj sezonskog obnavljajućeg tretmana! Linija ARTISTRY™ intensive – intenzivna njega kože posebno je formulirana te daje ciljane rezultate usporedive s onima profesionalnih tretmana. Proljeće je idealno razdoblje za isprobavanje najnovijeg dodatka ovoj liniji: 14-dnevni noćni obnavljajući program.

ARTISTRY 14-dnevni noćni obnavljajući program koristi mehanizam stanične obnove za ciljano djelovanje na oštećene stanice kože i aktiviranje obnove i procesa popravka dok štiti kožu od daljnjih oštećenja. To je izuzetno važno za zdravlje i dobrobit, ali i svjež i lijep izgled vaše kože. ARTISTRY 14-dnevni noćni obnavljajući program nudi koži sedam razina obnove za povećanje jasnoće kože, vlage, stanične obnove, popravka stanica i čvrstoće u samo dva tjedna. Međutim iako intenzivan, ovaj program je idealan za bilo koji tip kože - čak i za osjetljivu kožu!

Profesionalni rezultati

Svaki proizvod iz linije Intensive – intenzivna njega kože cilja na točno određeni tip njege kože ARTISTRY intensive obnavljajući peeling je formuliran kako bi osigurao rezultate slične kemijskom pilingu; smanjenjem grube, neravne teksture i poboljšanjem boje kože. ARTISTRY intensive serum za učvršćivanje kože i njegu protiv bora jedinstven je serum s retinolom čije je djelovanje usmjereno na stvaranje kolagena u stanicama što će dramatično povećati čvrstoću kože i vidno smanjiti tanke linije i bore. I na kraju, za cjelokupnu jasnoću i obnovu stanica, ARTISTRY program za obnovu kože u trajanju od 14 noći daje rezultate usporedive s onima u profesionalnom foto tretmanu pomlađivanja kože, ali u udobnosti vašeg doma. Za optimalno zdravlje kože, koristite kombinaciju tri proizvoda: šest tjedana Obnavljajućeg peelinga, nakon čega slijedi 14-dnevni noćni obnavljajući program i, nakon pauze od nekoliko dana, u svoju dnevnu rutinu idućih šest tjedana uključite ARTISTRY intensive serum za učvršćivanje kože i njegu protiv bora. Korist od ovih proizvoda primjećivat ćete dugo nakon prestanka njihove uporabe.

Za optimalnu sigurnost i učinkovitost, proizvodi iz linije intenzivne njege kože ne smiju se koristiti istovremeno. Zbog svoje visoke učinkovitosti, proizvodi za intenzivnu njegu kože učinit će vaše druge ARTISTRY proizvode čak i učinkovitijima!

Pobrinite se za svoju kožu i pružite joj vrhunsku njegu - učinite ju zdravijom, svježijom i ljepšom!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem