Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Kreirajte SIGNATURE naglašeni make-up očiju

ARTISTRY

Nova ARTISTRY SIGNATURE EYES maskara za povećanje volumena trepavica i Automatski tuševi za oči spektakularni su make-up noviteti koji morate imati ovog proljeća.

Trenutni intenzitet: ARTISTRY SIGNATURE EYES maskara za povećanje volumena trepavica

Kako biste trenutno kreirali prekrasne intenzivne trepavice s čak 600% više volumena, isprobajte novu ARTISTRY™ SIGNATURE EYES™ maskaru za povećanje volumena trepavica, prvu ARTISTRY maskaru za povećanje volumena trepavica na tržištu. Revolucionarna FullFX formula daje bogatu mješavinu pigmenata i polimera za povećanje volumena koji će naglasiti vaše trepavice kako bi postigli senzualan i intrigantan izgled. Vodootporna formula djeluje na vaše trepavice njegujućim sastojcima bez razmazivanja, ljuštenja, ljepljenja ili zapetljavanja. Koristite ekskluzivnu MagnaBoost četkicu koja će formirati svaku trepavicu posebno i koja nanosi samo pravu količinu formule za završni efekt koji će trajati cijeli dan. Dostupni u crnoj nijansi.


Točna definicija: ARTISTRY SIGNATURE EYES automatski tuš za oči

ARTISTRY SIGNATURE EYES automatskim tuševima za oči kreirat ćete naglašen i dojmljiv izgled očiju. Bilo da vam je cilj zablistati senzualnim i elegantnim linijama ili naglasiti svoju osobnost suptilnim, ali upečatljivim izgledom, ovi novi tuševi za oči zasigurno vas neće iznevjeriti. Jednostavno se koriste uz pomoć automatske olovke s elegantnim tankim aplikatorom. Moći ćete iscrtati preciznu, glatku liniju kojom ćete trenutno naglasiti izgled vaših očiju i lako postići različite efekte. Mat formula koja se brzo suši i lako nanosi daje neznatno sjajan završni izgled omogućujući vam da kreirate izgled koji želite. I njegova formula - s intenzivnim Carbon Black pigmentom - daje najintenzivniju, najbogatiju crnu boju.

ARTISTRY SIGNATURE EYES automatski tuš za oči također je dostupan u smeđoj nijansi za prirodan izgled te učinovito nadopunjava svjetlije tipove kože.


Oftalmološki i dermatološki testiran. Alergološki testiran i bez mirisa.

Sofisticiran izgled za svaku prigodu

Koristite ARTISTRY SIGNATURE EYES automatski tuš za oči za kreiranje posebnog izgleda koji će odgovarati određenoj prigodi. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći postići savršen završni izgled:

  1. Naglašen izgled: Nanesite tuš za oči – što je linija deblja, to je izgled naglašeniji. Iscrtajte linije tako da se donja i gornja linija spajaju na vanjskom kutu oka. Iscrtajte samo polovicu donjeg kapka. Privlačan make-up za glamurozan večernji izgled.

  2. Prirodni izgled: Nanesite samo tanku liniju tuša u smeđoj nijansi za prirodan dnevni izgled. Prikladno za poslovni make-up.

  3. Mačkasti izgled očiju: Iscrtajte tušem liniju oko cijelog oka. Podebljajte liniju i razmažite je na vanjskoj polovici gornjeg kapka. Iscrtajte zavinutu liniju na pregibu kapka u smjeru obrve. Vlažna pamučna blazinica pomoći će definirati rubove.

Proljetno savršenstvo

Sjetite se proljetnih trendova smoky izgleda očiju u boji. Za više inspiracije, pogledajte novu ARTISTRY Enchanted Garden dekorativnu kolekciju: ARTISTRY Water sjenilo za oči: Sparkle i Pearl te dodajte svoje vlastite stilove kako biste postigli uistinu jedinstven proljetni izgled.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem