Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Dokaz je u proizvodu

ARTISTRY

Osvojite stranke uzorcima proizvoda iz ARTISTRY essentials i intenzivna njega kože koji su odnedavno dostupni na tržištu.

Jeste li u potrazi za jednostavnim, ali profesionalnim alatom koji će vam pomoći da privučete nove stranke i uvedete u posao nove ARTISTRY™ korisnike? Ne morate dalje tražiti!

ARTISTRY predstavlja dva nova kompleta ARTISTRY uzoraka proizvoda za njegu kože koji sadrže pet kartica s uzocima proizvoda pakiranim u prestižnu ARTISTRY kutiju. Jedan dolazi s uzorcima ARTISTRY intensive obnavljajućim peelingom, a drugi s uzorcima ARTISTRY essentials umirujuće kreme za lice.

Dijeljenje uzoraka može biti odličan prodajni alat jer većina ljudi obično želi isprobati proizvod prije nego ga odluči kupiti - osobito kada je u pitanju proizvod za njegu kože i marka koju nisu bili u mogućnosti isprobati u trgovini ili odjelu kozmetike. S novim pakiranjem uzoraka sada imate praktičan i opipljiv način predstavljanja proizvoda vašim strankama.

Impresivan prodajni argument

Nakon korištenja ARTISTRY intensive obnavljajućeg peelinga samo jednom, koža će izgledati glađe, mekše i blistavije. Ovaj snažan proizvod osigurava uvjerljivu demonstraciju učinkovitosti i visoke kvalitete ARTISTRY proizvoda. ARTISTRY essentials umirujuća krema za lice još je jedan idealan proizvod za demonstracije, pogotovo za stranke koje ne održavaju redoviti režim njege kože. S nanošenjem hidratantne kreme, stranke će odmah primijetiti blag, umirujući efekt koji krema stvara na koži. To je odličan proizvod za početak prodaje koji će potaknuti stranke na kupnju kompletnog sustava za njegu kože, počevši s osnovnim programom njege kože: čišćenje, toniranje i vlaženje.

Kartice s uzorcima nude neprocjenjivu priliku da potencijalnim strankama predstavite ARTISTRY proizvode. Jednostavne za distribuciju, kartice s uzorcima mogu biti uručene tijekom prezentacije, prilikom posjeta strankama ili tijekom improviziranih predstavljanja proizvoda. Mogu biti izuzetno lijep dodatak vašim čestitkama te nesumnjivo ostaviti dubok i trajan dojam.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem