Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Dan za pamćenje

ARTISTRY

Michelle D'Allaird savjetuje kako vratiti sjaj koži za važne dane i posebne prigode.

Postoji toliko posebnih događaja koji se odvijaju u ovo doba godine: promocije, maturalne zabave i naravno, jedinstvenii trenutak vjenčanja. Većina žena želi izgledati najbolje za posebne trenutke poput ovih, i ništa ne odražava "ljepotu" bolje od sjajnog, mladenačkog izgleda kože. ARTISTRY™ ima izbor proizvoda koji će vam pomoći postići prave rezultate, međutim - tijekom godina – pronašla sam idealan program koji odgovara gotovo bilo kome tko traži blistavi sjaj kože!

Odbrojavanje do ljepote

Ukoliko želite postići prekrasan sjaj kože, potrebno je početi osam tjedna prije velikog događaja. Nastavite sa svojim osnovnim režimom čišćenja, toniranja i vlaženja kože i nanosite kremu za njegu kože oko očiju dvaput dnevno, kao i obično. Međutim u jutarnjim satima, nakon korištenja tonika, nanesite ARTISTRY TIME DEFIANCE™ Vitamin C and Wild Yam na lice, vrat i dekolte, a zatim završite nanošenjem dnevne hidratantne kreme sa ZF. Ne samo da će ovaj tretman povećati čvrstoću vaše kože, već će joj dati sjaj.

Što se tiče vašeg večernjeg tretmana, počnite nanošenjem ARTISTRY intensive obnavljajućeg peelinga dva do tri puta tjedno tijekom šest tjedana, zajedno sa svojom redovitom noćnom rutinom. Nakon čišćenja, nanesite vlažan sloj osam punih pumpica Obnavljajućeg peelinga na lice, izbjegavajući područje oko očiju. Slijedite tonikom, ARTISTRY TIME DEFIANCE esencijom za izjednačavanje tena kože, a završite noćnom hidratantnom kremom. Obnavljajući peeling će s gornjih slojeva kože ukloniti nataložene odumrle stanice kože, čime će omogućiti da drugi ARTISTRY proizvodi bolje prodru u vašu kožu. Esencija izjednačava ten i općenito posvjetljuje kožu. Kako biste kožu nahranili i njegovali, dovršite svoju večernju rutinu njege kože noćnom hidratantnom kremom. Na večer, kada ne koristite Obnavljajući peeling, nanesite noćnu hidratantnu kremu prema vlastitom izboru nakon nanošenja tonika.

Još samo dva tjedna

Kada završite s ovim šestotjednim programom, nastavite sa sljedećim dvotjednim programom i dajte vašoj koži pravi poticaj: počnite s nanošenjem Esencije za izjednačavanje tena kože ujutro umjesto Vitamina C i Wild Yama. Prije odlaska u krevet, očistite i tonirajte kožu, a zatim nastavite s ARTISTRY programom za obnovu kože u trajanju od 14 noći. Na kraju nanesite ARTISTRY Creme LuXury.

Ako slijedite ovu jednostavnu rutinu, imat ćete trenutno lijepu, sjajnu kožu. Štoviše, tako ćete stvoriti savršeno platno za potpuni ARTISTRY make-up preobražaj i izvanrednu ljepotu za svoj veliki dan.

Završni make-up

U očekivanju vašeg velikog događaja dobro se naspavajte i pijte puno vode. Kada se ujutro probudite, očistite kožu, nanesite malo hladne vode, a zatim tonik. Evo jedan trik za zatezanje kože: natopite pamučnu blazinicu u mlijeko, istisnite višak mlijeka i premažite njome cijelo lice. Mliječna kiselina će zategnuti kožu i uljepšati vaš ten. Dalje, nanesite lagani sloj Creme LuXury i na kraju dnevnu hidratantnu kremu sa ZF. Kod primjene različitih krema, vrlo je važno pričekati minutu ili dvije između nanošenja, tako da se kreme mogu bolje apsorbirati, osiguravajući da vaš make-up traje duže.

Nanošenje make-upa započnite nanošenjem tekućeg pudera preko cijelog lica uključujući i područje oko očiju. Nanesite puder u prahu na cijelo lice kako bi učvrstili podlogu. Dalje, oblikujte oči sjenilom za oči, olovkom za oči i maskarom i završite rumenilom za obraze, ružem te malom količinom sjajila za usne na sredini svake usne.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem