Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Ljepota u crno-bijelim nijansama

ARTISTRY

Sva je pozornost usmjerena na jedinstveni crno-bijeli uzorak beautycycle 'Wind' naljepnica za nokte ovo ljeto.

Za ljetne modne trendove obično su karakteristični meki bež i bijeli tonovi ili jake, svijetle boje. No ove godine, Oscar de la Renta, Mark Jacobs, Chanel i mnogi drugi poznati dizajneri odabrali su crno-bijelo. Izgled je moderan, ostavlja dojam samopouzdanja, a mogućnost različitog dizajna je ogromna: grafički otisak, apstraktni uzorci, otisak životinjskih likova, ukrasi, kombinacije boja, minimalistički, miješani uzorci i sitni uzorci. Upotpunite izgled modnim dodacima kao što su crno-bijela torba, sandale s visokim potpeticama u zebra uzorku i remenčićem za vezanje oko gležnja ili luksuznom crnom ili bijelom bisernom ogrlicom. Završite s make-upom koji ističe oči i naglašava oblik lica.

Nadahnuti vjetrom...

beautycycle™ naljepnice za nokte dolaze u kompletu od tri šarena i jedinstvena dizajna - Wind, Damask i Crocodile – i praktičnom rašpicom za nokte. Kako bi pratili modni trend ovog ljeta, usredotočite svoju prodaju na crno - bijele linije vjetra (Wind). Jedna od jedinstvenih točaka prodaje beautycycle naljepnica za nokte je da se one jednostavno stavljaju i dugo traju, ne trebate ih lijepiti, lakirati, čekati da se osuše, i nokti se uporabom naljepnica ne oštećuju. Kakav zgodan modni dodatak koji možete ponijeti sa sobom ovog ljeta!

... i zrakom

Kako bismo vam pomogli u promidžbi ovih sjajnih naljepnica za nokte i povećanju prodaje, nudimo vam fantastičan poklon komplet koji će zadovoljiti crno-bijele trendove ovog ljeta. Na primjer, možete sastaviti paket s beautycycle naljepnicama za nokte i beautycycle sistemom proizvoda za zrelu kožu. Ili, paket beautycycle naljepnica za nokte s beautycycle maskarom za povećanje volumena trepavica u crnoj (Black) nijansi i beautycycle trajnom olovkom za oči u Onyx nijansi. Za što bolju inspiraciju pogledajte okvir s proizvodima na lijevoj strani!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem