Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Prekrasni praznici

ARTISTRY

Michelle D'Allaird savjetuje kako učiniti njegu kože što praktičnijom.

To je doba godine kada uživamo u vremenu provedenom s obitelji, vremenu za sebe i ljepoti ljetne sezone. Drugim riječima: to je ljetni odmor!

Za mnoge ljude posljednja stvar na koju misle tijekom odmora je svakodnevni raspored aktivnosti koji su imali prije odlaska na odmor – uključujući i brigu za kožu. No koža ne ide na godišnji odmor, a tako niti briga za nju! Na to vrijeme gledam kao na mogućnost da svoj dnevni režim njege učinim bržim i jednostavnijim te tako više uživam u godišnjem odmoru.

Često kažem da je dobra ideja napraviti promjene u svakodnevnoj njezi kože. Njega kože je poput hrane za tijelo – ona je hrana za kožu. Jedete li istu hranu svaki dan? Naravno da ne! Pa zašto bi vaša koža?

Praktično rješenje za odmor

Savršeno rješenje za njegu vaše kože tijekom ljeta: ARTISTRY™ essentials mini sistemi. To su idealni proizvodi u veličini praktičnoj za putovanja koje čak možete ponijeti sa sobom u zrakoplov. Essentials hidratantni mini sistem za normalnu do suhu kožu i Essentials umirujući mini sistem za normalnu do masnu kožu zadovoljavaju potrebe bilo kojeg tipa kože. Tri male bočice i vaša omiljena krema za njegu kože oko očiju sve je što vam je potrebno za osnovnu njegu kože tijekom odmora. Na sreću, ARTISTRY essentials hranjiva krema za njegu kože oko očiju također je u malom pakiranju i jednostavna za prijevoz!

Ako ste trenutno korisnik ARTISTRY essentials proizvoda za njegu kože, onda je vaša koža vjerojatno već zadovoljna svojom dnevnom njegom. Možda ste korisnik TIME DEFIANCE ili Creme LuXury proizvoda za njegu kože? Onda je ovo idealna prilika da promijenite proizvode za njegu kože. Bilo kako bilo, bit će vam drago da imate jednostavan režim njege za održavanje zdrave kože opskrbljene hranjivm tvarima – dok uživate u odmoru. Zapamtite, planiranje je neophodno za uspješan odmor. Dakle, kupite ove proizvode za njegu kože praktične za odmor već sada, pripremiti svoju prtljagu i budite spremni za sezonu!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem