Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Razmišljajte unaprijed s ARTISTRY markom

ARTISTRY

Glavna predavačica za zdravlje kože Michelle D'Allaird objašnjava kako razmišljanjem unaprijed iz ARTISTRY marke možete postići najbolje rezultate.

Sigurna sam da ste svi upoznati s pojmom 'razmišljanja unaprijed'. To znači aktivno se pripremati za budućnost i uvijek biti nekoliko koraka ispred. To je upravo ono što ARTISTRYTM radi u svijetu ljepote, istražujući nove sfere i mogućnosti. Mi to nazivamo 'Ljepota koja traje'.
Ljepota koja traje temelji se na tri stupa: OTKRIĆE, MAŠTA I INOVACIJE. Ovi stupovi su odabrani kako bi ARTISTRY marka bila iznad i ispred ostatka svijeta ljepote, međutim odabrani su i kako bi predstavljali kvalitete Amwayevih nositelja posla. Željela bih da svatko od vas prigrli ove vrijednosti, jer ne samo da oni predstavljaju vašu marku - oni također predstavljaju i vas!


Govorit ću o svakom stupu pojedinačno u ovom i sljedećem izdanju Amagrama online. Uvjerena sam da je svaki pojedinačno i na svoj način snažan i sastavni dio onoga što jesmo.

Prekrasna otkrića

Počnimo s otkrićem. ARTISTRY proizvodi razvijeni su s rijetkim, inovativnim i korisnim sastojcima iz cijelog svijeta - od afričkih ravnica i mediteranskih obala do naših vlastitih održivih NUTRILITETM farmi. Uz mogućnost širenja diljem svijeta u potrazi za vrhunskim aktivnim sastojcima za njegu kože, doseg ARTISTRY otkrića proteže se daleko izvan konkurencije, nudeći zapanjujuće rezultate u svakoj bočici.
I sad bih željela da taj koncept primijenite na sebe: ARTISTRY profesionalce. Vi ste također konstantna 'otkrića'! Vi predstavljate marku koja je vodeća u znanstvenim otkrićima; vi vjerujete u otkrivanje svakog novog dana, svake nove stranke i novih poslovnih prilika, i svakog novog izraza ljepote. Vi svaki dan vidite kao otkriće. I kada to činite, otvarate vrata veličanstvenim malim dragocjenostima koje čine vaš dan kompletnim. Ono što su najcjenjeniji sastojci za ARTISTRY proizvode, vrijedne karakteristike koje čine svakog ARTISTRY profesionalca ono su što vas razlikuje od ostalih.
Otkrića nas vode do mjesta na kojima nikad prije nismo bili. Njih pokreće strast, energija i neosporan nagon za jedinstvenost i prestiž. Otkrića su prekrasna ... kao i vi.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem