Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Njega kože tijekom putovanja

ARTISTRY

Koristite ove odlične savjete kako bi vaša koža tijekom odmora izgledala mladoliko i blistavo.

Svi se možemo složiti da odmor pomlađuje: daje nam priliku da se odmorimo od naše svakodnevice i rutine. Obično dobivamo komplimente o odmornom izgledu kada se vratimo. No ako malo bolje pogledate u zrcalo, vidimo li zaista mladenačku, blistavu kožu kojoj svi težimo?
Letovi zrakoplovom, pogotovo višesatni, uzet će svoj danak na našoj koži, kao i sunce i, ovisno o tome gdje idemo, promjena klime. Dakle, iako se osjećamo odmoreno, to se možda i ne vidi na našoj koži. Pobrinite se da budete spremni prilikom sljedećeg odlaska na odmor - obranite svoju kožu uz pomoć sljedećih trikova:

1. Hidratacija iznutra

Možda vam se čini da pijete dovoljno tekućine tijekom dana. Međutim suhi zrak, pod tlakom, u kabini zrakoplova, klimatizirani zrak u hotelima i više dnevne temperature; sve su to čimbenici koji vode do dehidracije i veće potrebe za pijenjem nego obično.
Pijte dosta obične vode, isprobavajte različite čajeve i sokove. Ali zapamtite, alkohol i kava ne nadomještaju tekućinu u vašem tijelu i mogu imati negativan utjecaj na vašu kožu. Dakle, ako si namjeravate priuštiti nekoliko koktela ili cappuccina, pokušajte ih izmijenjivati s vodom kako biste izbjegli glavobolju, kao i tamne kolutove ispod očiju.

2. Zaštitite svoje vanjske slojeve

Na lice, vrat i područje ispod brade nanesite hidratantnu kremu, prije pa čak i tijekom leta. Nemojte se sramiti - budite primjer drugima pa će se i oni brinuti o svojoj koži!
beautycycle™ hidratantna dnevna krema ZF15 idealna je za dan, s malo dodatne zaštite od sunca, i za zadržavanje vlage u koži. Za noćne letove i tople večeri, Hidratatna noćna krema pruža udobnost suhoj koži. Dnevnu i noćnu kremu od 60 ml, lako možete nositi u ručnoj prtljazi čak i sa sadašnjim ograničenjima nošenja tekućina na letovima.

3. Koristite masku za dodatnu vlagu

Baš kao što nanosite snažan regenerator na kosu kada joj je potrebna posebna njega, isto tako možete nanijeti masku na lice i vrat. Prije i tijekom odmora, koristite beautycycle sjajnu hidratatnu masku za dodatnu vlažnost.

4. Čišćenje iznad oblaka

Čišćenje je jednako važno tijekom vašeg putovanja te omogućuje bolje upijanje i djelovanje vaše hidratantne kreme. Pobrinite se da uklonite sve tragove šminke prije nego što zadrijemate u avionu s beautycycle make-up maramicama za čišćenje kože. One su također praktične za čišćenje lica između nanošenja dnevne i noćne kreme, u zračnoj luci ili tijekom leta - pogotovo tijekom dugih putovanja.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem