Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

ARTISTRY korijeni

ARTISTRY

Kada koristite i prodajete marku vrhunskih proizvoda koja se stalno razvija kao što je ARTISTRY, važno je da u potpunosti razumijete njene temelje.

Prošli mjesec smo razgovarali o jednom od 'stupova' ARTISTRY™ marke, OTKRIĆU. Amway nam pruža tri stupa, tri čvrsta temelja ARTISTRY marke.
MAŠTA je sposobnost 'mišljenja izvan okvira'. Razumijeti, stvoriti i ovladati određenim konceptom. Stup ARTISTRY marke je razvijati proizvode putem mašte. To uključuje razumijevanje onoga što ARTISTRY žena treba, s proizvodima stvorenim vrhunskom tehnologijom i sastojcima koji daju najbolje rezultate.
INOVACIJA je sposobnost ostvarenja mašte. Učiniti svoju maštu opipljivom, upotrebljivom i korisnom. Taj, posljednji stup ARTISTRY marke, dotiče otkrića tehnološki naprednih proizvoda za njegu kože formuliranih sastojcima iz cijelog svijeta koji pružaju nenadmašnu ljepotu vašem životu.
OTKRIĆE, MAŠTA, INOVACIJA: to je ARTISTRY.

Kako predstaviti tri stupa svoje marke? Vaša vjera u otkrivanje svakog novog dana, svakog kupca i poslovne prilike već vas znatno ističe. No vi posjedujete znatno više. Vi ste dio puno veće slike. Vaša mašta je jedinstvena. Ona vas pokreće da budete najbolji, nezaustavljivi u ostvarenju uspjeha, da ostavite primjetan utjecaj u svijetu zdravlja i ljepote te zaista - 'razmišljati izvan okvira ". Vi to možete.
Svatko tko predstavlja ARTISTRY marku savršen je primjer osobe s maštom, osobe koja razmišlja unaprijed. Krećete se istodobno s markom kako biste nadmašiti sve ostalo. Na taj način, postajete izumitelj. Onaj tko donosi maštu u život. Vi, predstavnik ARTISTRY marke, predstavljate prestižne proizvode za njegu kože za svoje stranke koji su kvalitetni, korisni i daju rezultate. Kao izumitelj, svakoj ARTISTRY stranci otkrivate lijepu, zdravu, mladenačku kožu.
OTKRIĆE, MAŠTA, INOVACIJA: to je ARTISTRY, to ste vi!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem