Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Transformirajte svoju kožu

ARTISTRY

Otkrijte put do mladolike kože

S više od sedam godina iskustva putovanja po cijelom svijetu (dvadeset i tri zemlje do danas), predstavljajući i educirajući o ARTISTRYTM marki, sa sigurnošću mogu reći kako je ARTISTRY YOUTH XTENDTM je zaista početak transformacije - transformacije u tehnologiji, sastojcima, pakiranju, pozicioniranju i rezultatima!

Jedinstvena kombinacija

YOUTH XTEND kolekcija revolucionarna je formula za njegu kože. Jedinstveni sastojci produžuju životni vijek zdravih, mladih stanica kože, popravljaju znakove oštećenja i štite kožu.

ARTISTRY YOUTH XTEND najbolje se može doživjeti u tri osnovna koraka njege kože: čišćenje, toniranje i odstranjivanje odumrlih stanica. Sada također uključuje i tretman, sa snažnim serumom koji smanjuje pojavu sitnih linija i bora - već nakon prve uporabe!

Tri nova sastojka za mladoliku kožu

ARTISTRY YOUTH XTEND kolekcija donosi tri nova sastojka u ARTISTRY obitelj proizvoda, svaki posebno odabran za snažno djelovanje protiv bora. Prvi sastojak je LifeSirt, ekstrakt iz lista mirte koji povećava proizvodnju proteina mladosti i produžuje životni vijek zdravih, mladih stanica kože. Drugi sastojak je snažan peptid poznat kao Micro-X6 peptid. Ovaj poseban peptid potiče stanice, koje proizvode kolagen u donjim slojevima kože, da proizvode više kolagena, popravljajući nakupljena oštećenja uzrokovana nepovoljnim utjecajem okoliša. Treći ključni sastojak dolazi iz plodova afričkog drveta baobab, također poznatog kao "Drvo života". Ovo stablo može živjeti više od tisuću godina! Jednostavno rečeno, ARTISTRY YOUTH XTEND kolekcija pojačava proizvodnju proteina mladosti, obnavlja i štiti kožu. To je sve-u-jedan rješenje za nov, zdrav izgled vaše kože.

Linija za svakoga

Zbog svoje sposobnosti da produžuje životni vijek stanica kože, jasno je, da što je prije počnete koristiti, prije ćete postići mladoliki izgled kože. Sigurna sam da su mnogi od vas čuli da kažem, "Lakše je brinuti se o tome što imate, kad to imate, nego popravljati štetu u budućnosti!" Ali, u isto vrijeme, sposobnost YOUTH XTEND proizvoda da potiču proizvodnju kolagena usmjereno je na kožu koja je već oštećena utjecajem okoliša i kojoj je potrebna obnova.

ARTISTRY YOUTH XTEND ne samo da će poboljšati mladenački izgled vaše kože, već će vam i otvoriti nove poslovne mogućnosti!

Saznajte više...

Amwayeva akademija nudi odličan program obuke o njezi kože protiv starenja u cjelini i posebno o ARTISTRY YOUTH XTEND kolekciji. Želite li saznati više o YOUTH XTEND proizvodima? Želite li naučiti strategije koje mogu unaprijediti vašu profesionalnost i učinkovitost u savjetovanju o Amwayevim proizvodima? Želite li naučiti kako prepoznati znakove spremnosti stranke za kupnju? Jednostavno preuzmite ARTISTRY eUčenje PDF pročitajte više o tome što vam još Amwayeva akademija može ponuditi.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem