Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH
Focus on the eyes

Ostavite upečatljiv dojam

ARTISTRY

ARTISTRY predstavlja tri nova proizvoda za "izražajne oči".

Tajanstvene. Hipnotizirajuće. Luksuzne 'smokey' oči klasične su jednako kao i ARTISTRY žena. Žena koja kroz svoj vanjski izgled i unutarnji duh komunicira tko je i kako se osjeća. Ove godine, ARTISTRY™ dekorativna kozmetika predstavlja ARTISTRY proizvode za make-up očiju. Savršen izbor bogatih nijansi i tekstura prikazani su u potpuno novom i ekskluzivnom formatu.

ARTISTRY maskara za produživanje i definiranje trepavica

Nova ARTISTRY maskara za produživanje i definiranje trepavica je maskara koja traje cijeli dan i značajno produžuje trepavice. Njezina FlexFX formula lako se nanosi i produžuje, definira i razdvaja trepavice bez razmazivanja. OptiLength četkica ima jedinstvena vlakna koja pojedinačno hvataju trepavice, umataju ih u elastični polimer od korijena do vrha i tako stvaraju vrhunsku definiciju i dužinu. Oftamološki testirana pogodna je za osobe koje nose kontaktne leće, a može se jednostavno ukloniti toplom vodom – odstranjivač make-upa ili sredstvo za čišćenje lica nije potrebno koristiti.

ARTISTRY automatska olovka za oči

Ovo je prva ARTISTRY olovka za oči u kojoj se nijanse mogu mijenjati. U držač se može umetati bilo koja od pet privlačnih nijansi. Nova olovka za oči vam daje savršenu kontrolu. Od tankih do debljih linija, kremasta meka formula jednostavno se nanosi za kreiranje kontura i efektno oblikovanje. Koristite spužvasti aplikator na držaču za omekšavanje i razmazivanje linije kako biste postigli prirodniji izgled. Dugotrajna formula je vodootporna, neće izblijedjeti i ne treba oštrenje. Nijanse za punjenje držača prodaju se zasebno.

ARTISTRY automatska olovka za obrve

Fantastična olovka za obrve. Nije pretvrda niti premeka i također ima držač za umetanje nijansi. U ponudi su dvije nijanse za oblikovanje i definiranje obrva koje daju glatki, prirodni izgled. Četkica na držaču savršena je za uređivanje obrva. Tanki vrh olovke omogućuje kontrolirano, precizno nanošenje. Nijanse za punjenje držača se prodaju zasebno.


Početkom travnja naši ANP-i moći će kupovati i kombinirati naše fantastične, nove proizvode iz ARTISTRY dekorativne kolekcije.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem