Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Ljepota koja traje

ARTISTRY

Michelle D'Allaird o njezi kože protiv starenja s ARTISTRY YOUTH XTEND.

Transformacija... put ka trajnoj ljepoti ... to je ARTISTRYTM YOUTH XTENDTM . Tehnologija, sastojci i klinički rezultati govore sami za sebe: nakon samo tjedan dana, proizvodi pokazuju izvrsne pomake. Što još dodati? Pa, vrlo malo. Do sada ste primijetili da mi obično ne ponestaje riječi, ali kada je riječ o novoj ARTISTRY YOUTH XTEND kolekciji, jednostavno ne mogu reći dovoljno!

Vrijeme je za reprogramiranje

Kolekcija za njegu kože protiv starenja formulirana je za reprogramiranje kože kako bi produžili životni vijek zdravih stanica kože, a istovremeno popravili nakupljenu štetu. Nevjerojatan napredak u njezi kože protiv starenja. Iako kolekcija donosi mjerljive rezultate kroz svaki korak režima njege kože, ARTISTRY YOUTH XTEND jedinstvena je i po tome što sadrži Učinkoviti sustav i proizvod "heroj" - dvije sastavnice koje same po sebi daju klinički mjerljive rezultate!

Idealan proizvod za vašu kožu

Prvo, pogledajmo heroj proizvod: ARTISTRY YOUTH XTEND koncentrirani serum. Označili smo ga kao heroj proizvod jer se njegova vrhunska svojstva posebno ističu. Optimalni rezultati uvijek se najbolje postižu uporabom kompletnog sustava, ali ovaj moćan koncentrat sadrži toliko LifeSirt sastojka, da čak i kao dopunski proizvod u bilo kojem režimu njege kože, može postići primjetne rezultate njege kože protiv starenja. Koncentrirani serum ima najveću koncentraciju sastojka koja potiče rast proteina mladosti kako bi se smanjile tanke linije i bore i pomaže u održavanju mladenačke kože.

Neophodni sustav

Drugo, ARTISTRY YOUTH XTEND Učinkoviti sustav: mini izbor proizvoda koji zajedno daju nevjerojatne rezultate što je dokazano kliničkim ispitivanjem ARTISTRY YOUTH XTEND proizvoda. Ovaj sustav uključuje Koncentrirani serum (naravno!), Obogaćujuću kremu za oči i Obogaćujuću kremu - i kao bonus, Zaštitnu kremu, za zaštitu mladenačkih, obnovljenih stanice kože od UV zračenja i slobodnih radikala. Kada razmišljate o tome, ima smisla nazvati ovu kolekciju "Učinkoviti sustav". Proizvodi koje uključuje namijenjeni su za:

  1. Vrlo koncentrirano djelovanje na tanke linije i bore – Koncentrirani serum

  2. Njegovanje i promicanje zdrave obnove stanica – Obogaćujući losion

  3. Ciljano djelovanje na najosjetljivije područje lica koje pokazuje znakove starenja prije svih drugih – Obogaćujuća krema za oči

  4. ... sve upotpunjeno antioksidantskom zaštitom i zaštitom protiv djelovanja sunca - Zaštitna krema!


Ne možete pogriješiti s proizvodima nevjerojatne ARTISTRY YOUTH XTEND kolekcije. Ovo je njega kože protiv starenja na najbolji način!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem