Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Make-up izgledi za blistavu budućnost!

ARTISTRY

Nova ARTISTRY dekorativna kolekcija GALAXY - jesen 2013.

Marka ARTISTRYTM razvila je paletu dekorativne kozmetike koja nadilazi granice našeg svijeta! Dekorativna kolekcija GALAXY vam omogućuje stvaranje dramatičnih, blistavih make-up izgleda, u skladu s novim sezonskim make-up trendovima.

Dekorativna kolekcija GALAXY sadrži make-up za oči, obraze i usne, dolazi na tržište kao kolekcija ograničenog trajanja i remek-djelo je marke ARTISTRY. Dobro definirane oči, osvijetljeno lice i sjajne, jarko obojene usne samo su dva od moderanih, ali sofisticiranih načina za naglašeni izgled vašeg make-up preobražaja za jesen/zimu 2013.

Proizvodi stvoreni za zvijezde

GALAXY Galaxy sjenilo za oči Quad omogućuje oblikovanje uz pomoć bež osvjetljivača za područje obrva ili očnog kapka, dodajući dubinu i dramatičnost bogatom smeđom i ljubičastom nijansom za oči. Crna olovka za oči sa sličnim završnim izgledom ostavlja meku, ali upečatljivu liniju, zaokružuje svaki izgled očiju, pogotovo ako želite kreirati 'smoky' učinak. Istražujte kreiranje make-up izgleda očiju inspiriranih različitim raspoloženjima ili kreirajte klasični 'smokey' izgled.

Dodajte laskavi nagovještaj sjaja u ružičastim i bež nijansama Aurora iluminirajući puder – možete ga nanijeti za dodavanje definicije jagodicama, baš kao rumenilo, ili kao svjež sjaj vašem cijelom tenu.

Naglasite usne nanošenjem jednog od božanstvenih dual sjajila za usne.
Postoje dvije nijanse: Red Hot je svijetla i vatrena, kao što kaže ime, dok je Ultraviolet intenzivnija. Oba sjajila sadrže nježnu nijansu zlatnoružičaste na drugom kraju. Dvije nijanse svakog sjajila mogu se nositi odvojeno za srednje prekrivanje ili u kombinaciji za stvaranje dodatne dubine, dramatičnosti ili glamurozanog sjaja, za intenzivan izgled usana.

Darovi iz druge galaksije!

Ova kolekcija odličan je dar za žene koje vole posebnu kozmetiku - nešto ekskluzivno, što nije dostupno u svakoj trgovini. Počastite svoje prijateljice, sestre ili kolegice svemirskim estetskim iskustvom iz ARTISTRY dekorativne kolekcije GALAXY!

Kreirajte STARLIGHT make-up izgled

  1. (gore lijevo) Nanesite Galaxy Galaxy sjenilo za oči Quad(nijanse su numerirane u smjeru kazaljke na satu od gornje lijeve strane palete), nijansu 1 preko cijelog kapka od trepavica do pregiba kapka kao bazu.

  2. Zatim nanesite nijansu 2 preko kapka za 'smoky' make-up izgled.

  3. Razmažite nijansu 4 blizu trepavica kako bi kreirali zatamnjeni izgled i volumen na liniji trepavica.

  4. Završite nanošenjem ARTISTRY SIGNATURE EYESTM maskare za produživanje i definiranje trepavica na gornje i donje trepavice.

  5. Pomiješajte obje nijanse Aurora iluminirajućeg pudera, i nanesite na jagodice obraza i prema sljepoočnicama, a za dodatnu definiciju prema sredini uha.

  6. Nanesite Red Hot Dual-Sjajilo za usne. Maramicom upijte, a zatim nanesite ponovo.


Za alternativni izgled (gore desno), nanesite Pink Gold nijansu na usne.

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem