Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Vaš savršen izbor

ARTISTRY

Make-up za gladak, vibrantan i mladolik izgled kože.

ARTISTRYTM YOUTH XTENDTM puderi za njegu kože protiv starenja, nedavno plasirani na tržište, savršeno uljepšavaju i njeguju vašu kožu. Ne samo kao podloga za make-up, YOUTH XTEND puderi nevjerojatni su proizvodi za njegu kože!

Ljepota susreće znanost

ARTISTRY YOUTH XTEND puderi daju koži gladak, mladoliki izgled i vraćaju mladenačku živost u savršeno usklađenim nijansama. Formulacija, koju je razvio tim ARTISTRY znanstvenika i globalni vizažist Rick DiCecca, sadrži ARTISTRY YOUTH XTEND tehnologiju, koja stalnom uporabom podiže i učvršćuje kožu. Produžite mladenački izgled vaše kože u budućnosti! Visoka rezolucija reflektiranja svjetlosti trenutno omekšava izgled tankih linija i bora, dajući koži sjaj. Dok zaštitni faktor (ZF 20 PA+++) pomaže spriječiti buduća oštećenja uzrokovana UV zračenjem.
Osjetljiva koža? Ne brinite - ovaj proizvod je dizajniran za sve tipove kože.

Prekrasno iskustvo

Kada koristite YOUTH XTEND puder, očekujte da će vaša koža biti blistava, mladolikog izgleda pri bilo kojem svjetlu. Odmah ćete vidjeti da su tanke linije i bore ublažene. Tijekom vremena koža će izgledati vidljivo podignuta i učvršćena. Jedinstvena formula neće popuniti tanke linije, tako da će vaš ten izgledati besprijekorno.
YOUTH XTEND puder može se slojevito nanositi za potpuno pokrivanje. Koristite veću ili manju količinu, onoliko koliko je potrebno za vaš tip kože. Za kožu koja je vidno neujednačena, ili koja ima mrlje ili pjege, bit će dovoljno nanijeti onoliko pudera koliko je potrebno da se prekriju mali nedostaci i osigura prirodan završni izgled.

Užitak u detaljima

Ova posebna linija pudera sadrži ekskluzivni miris, razvijen isključivo za ARTISTRY YOUTH XTEND liniju za njegu kože. Delikatan buket jasmina, magnolije, zelenog čaja, limuna i cedrovine pretvorit će nanošenje make-upa u nebeski mirisni užitak!
Štoviše, puder dolazi u pakiranju elegantnog dizajna, u prepoznatljivim bojama, izrađen od kvalitetnih materijala - nadopunjuje ostatak YOUTH XTEND linije. Amway je ovaj dizajn nazvao "Crescendo", prema glazbenom pojmu istog imena. Ova pakiranja su prava umjetnička djela. Kao što Olivier Van Doorne, predsjednik i svjetski kreativni direktor SelectNY koji je kreirao dizajn kaže: "Graciozan nagib na poklopcu te sofisticiranost i povjerenje u visoku, elegantnu bočicu, upućuju na postizanje prekrasnih make-up izgleda."

YOUTH XTEND puderi, svijetle nijanse:


Chablis


Bisque


Buff


Cream

YOUTH XTEND puderi, srednje nijanse:


ChiffonOchre*


Sand


Tawny

YOUTH XTEND puder, tamne nijanse:


Golden


Cappucino


Walnut*naša heroj nijansa

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem