Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Moć kombinacije

ARTISTRY

Saznajte kako kombinirati različite ARTISTRY linije za njegu kože namijenjene za rješavanje svih potreba kože.

Promjenom linije proizvoda ili uključivanje novih proizvoda u postojeći režim njege kože može vrlo često biti zbunjujuće. Za optimalnu učinkovitost bilo koje linije, uvijek je najbolje koristiti kompletnu liniju za njegu kože, budući da su proizvodi formulirani da djeluju zajedno. Međutim, postoje mnogi slučajevi u kojima je uključivanje novih proizvoda zajamčeno.

Kombinirajte, miješajte i vidjet ćete velike rezultate!

Postoji nekoliko jednostavnih uputa koje vrijede za bilo koji tip ili stanje kože. Prvo, proizvodi za tretmane kao što su ARTISTRYTM YOUTH XTENDTM koncentrirani serum, Vitamin C i divlji jam, 14-dnevni noćni obnavljajući program ili Serum za učvršćivanje kože i njegu protiv bora mogu se koristiti prije BILO koje dnevne ili noćne hidratantne kreme i postići izvrsne rezultate. Budući da su proizvodi za tretmane dizajnirani kako bi djelovali na ciljane potrebe kože, oni mogu biti uključeni u ARTISTRY režim njege kože... i, sasvim iskreno, u bilo koji režim njege kože.
Krema za njegu kože oko očiju još je jedan proizvod koji se lako može dodati bilo kojem režimu njege kože. Koža oko očiju je različita od ostatka lica i kreme za njegu kože oko očiju posebno su formulirane za njegu ove osjetljive kože. Ovo je idealan proizvod za "pojedinačnu kupnju" za nove ARTISTRY korisnike, ili kada uključujemo novu liniju proizvoda u postojeći režim.


Sredstvo za čišćenje i tonik iz iste linije uvijek treba koristiti zajedno. Oni su posebno formulirani da djeluju zajedno, a najčešće povećavaju učinkovitost dnevne i noćne kreme.
Kad je riječ o specifičnim problema kože, dopustite mi da vam dam nekoliko savjeta za uporabu ARTISTRY linija za njegu kože. Imajte na umu, opcije mogu biti beskonačne i uvijek variraju, jer ne postoje dvije osobe s istim tipom i potrebama kože.

Mlada suha koža

ARTISTRY YOUTH XTEND bogata pjena za čišćenje i losion (tonik) ILI Essentials hidratantno sredstvo za čišćenje kože i tonik
Jedna ili dvije kapi essentials hidratantnog sredstva plus
ARTISTRY YOUTH XTEND zaštitna/obogaćujuća krema
*Essentials hranjiva krema za njegu kože oko očiju

Zrela suha koža

ARTISTRY YOUTH XTEND bogata pjena za čišćenje i losion (tonik)
Jedna ili dvije kapi Essentials hidratantnog sredstva plus
ARTISTRY YOUTH XTEND zaštitna krema
Tijekom noći: Youth Xtend koncentrirani serum, nakon seruma Creme Luxury
*Creme LX – oči

Masna/mješovita zrela koža

Essentials gel za čišćenje normalne do masne kože i tonik
ARTISTRY YOUTH XTEND koncentrirani serum
Essentials losion za njegu normalne do masne kože ZF15
Tijekom noći: Djelotvorno hidratantno sredstvo za obnavljanje kože, nakon njega ARTISTRY YOUTH XTEND obogaćujući losion
*ARTISTRY YOUTH XTEND obogaćujuća krema za oči

Beskrajne mogućnosti

Mogućnosti su doista beskrajne - ali slijedite jednostavno pravilo; proizvodi za tretman i proizvodi za njegu kože oko očiju mogu se jednostavno mijenjati kako bi zadovoljili određene potrebe kože. Možete čak koristiti jedan tijekom dana i jedan tijekom noći kako biste iskoristili prednosti oba proizvoda! Sredstvo za čišćenje i tonik treba uvijek koristiti zajedno. Dnevne i noćne kreme također se mogu koristiti fleksibilno prema potrebama kože, ali stvarno je najbolje kada koristite obje iz iste linije.


Činjenica je da uporabom ARTISTRY linije nikada nećete naškoditi koži kada uključujete nove proizvode. Iako možda nećete postići optimalnu učinkovitost određene linije, čvrsto sam uvjerena, da ako to djeluje na vašoj koži, onda je to pravi izbor!

*tretman prema odabiru

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem