Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Vaša koža - vaša ARTISTRY. Vaš partner u ljepoti.

ARTISTRY

Saznajte zanimljive činjenice o koži. Michelle D'Allaird

Čudno mi je da se za najveći organ našeg tijela najmanje brinemo. Kao populacija koja teži zdravlju, ljepoti i mladosti, mi vježbamo, ispravno se hranimo, svakodnevno uzimamo vitamine... ali u krevet idemo s make-upom ili peremo lice sapunom.

Koža ima dva osnovna sloja: dermu i epidermu. Svaki je podijeljen u pojedinačne slojeve. Derma se nalazi najdublje i ima dva sloja koji sadržavaju važno vezivno tkivo odgovorno za čvrstoću i fleksibilnost kože, kolagen i elastin i krvne žile koje trebaju hraniti 1,5 do 2,0 metra kvadratna kože koja pokriva prosječno ljudsko tijelo.
Epiderma ima pet različitih slojeva kože koji rade interaktivno i samostalno. Ovi slojevi određuju vanjski izgled, zdravlje i stanje kože koju vidimo. Unutar ovih slojeva nalaze se zaštitne stanice kože (Langerhans stanice), stanice koje proizvode boju (melanociti) i slojevi stanica kože bazirani na keratinu (keratinociti) koji štite i čine epidermu.
Mogle bi se ispisati stranice samo o tim slojevima, ali imamo ograničen prostor pa ću se držati osnova!
Svaki sloj kože rezultat je funkcioniranja slojeva ispod njih I njege slojeva iznad. Stoga su ARTISTRY™ proizvodi za njegu kože i nužnost dnevne rutine njege kože posebno važni. Osnovna njega kože je nužna za zdravlje i održavanje kože. Redoviti režim njege kože kao čišćenje, toniranje, hidratacija i zaštita, temelj su mladenačkog izgleda kože. Kućna njega i korištenje kvalitetnih proizvoda za njegu kože dokazano su odgovorni za 80 posto stanja kože.
Imate samo jednu kožu. Brinite se za nju, počnite sada... i nikada nemojte prestati!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem