Košarica (0) 0 Košarica

Nema proizvoda u košarici.

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

Naručivanje proizvoda
NAGRADE ZA USPJEH

Djelovanje protiv starenja

ARTISTRY

Starenje može biti životna činjenica, ali to ne morate pokazati!

U posljednjih nekoliko mjeseci naučili ste o mehanici vaše kože i čimbenicima koji utječu na proces starenja. Ovaj mjesec ću vam pokazati kako usporiti proces starenja!

Posebno formuliran

Ekskluzivna formula ARTISTRY™ Creme Luxury uključuje kardiolipin i NUTRILITE™-ov ekstrakt špinata za revitalizaciju vaše kože. Kardiolipin je jedinstven lipid koji pokreće energiju stanica. Dajući stanicama više energije on ih 'vraća u život'. Klinička ispitivanja pokazuju da upravo te energijom napunjene stanice mogu djelovati i do 15 godina mlađe!

Posebne pogodnosti

Dvije specifične prednosti potaknut će vas da odmah počnete koristiti Creme LuXury proizvode. Jedna je što Creme LuXury usporava proces starenja, a druga, što prije počnete koristiti Creme LuXury, prije ćete usporiti vrijeme i zadržati mlađi izgled vaše kože. ARTISTRY ide i dalje s razvojem svojih proizvoda protiv starenja. Fantastične prednosti Creme LuXury sada su pažljivo formulirane u novi ARTISTRY proizvod: Creme LuXury - oči.

Posebna pozornost

Osjetljiva koža oko očiju potpuno je drugačija od one na ostatku lica i kao takva zahtijeva poseban tretman. Creme LuXury - oči posebno je razvijena za osjetljivo područje oko očiju. Creme LuXury - oči sadrži iste sastojke za vraćanje energije stanicama koje možemo naći u Creme LuXury - kardiolipin i ekstrakt lista špinata - plus razne druge sastojke koji podižu gornje područje oko očiju, dok smanjuje pojavu tamnih podočnjaka i natečenost. Ovaj ekskluzivni luksuzni proizvod za njegu područja oko očiju formuliran je za postizanje mladenačkih, lijepih očiju koje svaka žena - ili muškarac - priželjkuju!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem