Omiljeni proizvodi (0) 0 Omiljeni proizvodi

Vaš popis omiljenih proizvoda je prazan!

HVALA! VAŠI FAVORITI SU PREBAČENI ZA KUPOVINU

NAGRADE ZA USPJEH

Djelovanje protiv starenja

ARTISTRY

Starenje može biti životna činjenica, ali to ne morate pokazati!

U posljednjih nekoliko mjeseci naučili ste o mehanici vaše kože i čimbenicima koji utječu na proces starenja. Ovaj mjesec ću vam pokazati kako usporiti proces starenja!

Posebno formuliran

Ekskluzivna formula ARTISTRY™ Creme Luxury uključuje kardiolipin i NUTRILITE™-ov ekstrakt špinata za revitalizaciju vaše kože. Kardiolipin je jedinstven lipid koji pokreće energiju stanica. Dajući stanicama više energije on ih 'vraća u život'. Klinička ispitivanja pokazuju da upravo te energijom napunjene stanice mogu djelovati i do 15 godina mlađe!

Posebne pogodnosti

Dvije specifične prednosti potaknut će vas da odmah počnete koristiti Creme LuXury proizvode. Jedna je što Creme LuXury usporava proces starenja, a druga, što prije počnete koristiti Creme LuXury, prije ćete usporiti vrijeme i zadržati mlađi izgled vaše kože. ARTISTRY ide i dalje s razvojem svojih proizvoda protiv starenja. Fantastične prednosti Creme LuXury sada su pažljivo formulirane u novi ARTISTRY proizvod: Creme LuXury - oči.

Posebna pozornost

Osjetljiva koža oko očiju potpuno je drugačija od one na ostatku lica i kao takva zahtijeva poseban tretman. Creme LuXury - oči posebno je razvijena za osjetljivo područje oko očiju. Creme LuXury - oči sadrži iste sastojke za vraćanje energije stanicama koje možemo naći u Creme LuXury - kardiolipin i ekstrakt lista špinata - plus razne druge sastojke koji podižu gornje područje oko očiju, dok smanjuje pojavu tamnih podočnjaka i natečenost. Ovaj ekskluzivni luksuzni proizvod za njegu područja oko očiju formuliran je za postizanje mladenačkih, lijepih očiju koje svaka žena - ili muškarac - priželjkuju!

Koristimo kolačiće kako bismo vam omogućili što ugodnije pretraživanje naše web-stranice. Kolačići su datoteke koje se pohranjuju u preglednik, a njima se koristi većina web-stranica kako bi personalizirale vaše korisničko iskustvo na internetu.

Ako nastavite s upotrebom naše web-stranice bez promjene postavki podrazumijeva se da ste suglasni s našom upotrebom kolačića.

Razumijem